Dolar 32,5370
Euro 34,9593
Altın 2.456,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

“İğne Benim Fobim” Dedi, Kan Vermedi!

Ünlü yönetmen Sinan Çetin’in, alkollü bir şekilde kullanmış olduğu lüks otomobili ile bir polis görevlisinin yaşamını yitirmesine sebep olan oğlu Rüzgar Çetin, 21 Nisan tarihinde hâkim karşısında yer alacağı belirtiliyor. Savcı İsa Dalgıç’ın 22 buçuk seneye kadar hapis istemi ile hazırlamış olduğu iddianame, İstanbul on birinci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildiği belirtiliyor. İlk duruşma tarihi olarak da 21 Nisan Perşembe günü olduğu duyuruldu..

“İğne Benim Fobim” Dedi, Kan Vermedi!
25 Şubat 2016 23:00

Ünlü yönetmen Sinan Çetin’in, alkollü bir şekilde kullanmış olduğu lüks otomobili ile bir polis görevlisinin yaşamını yitirmesine sebep olan oğlu Rüzgar Çetin, 21 Nisan tarihinde hâkim karşısında yer alacağı belirtiliyor. Savcı İsa Dalgıç’ın 22 buçuk seneye kadar hapis istemi ile hazırlamış olduğu iddianame, İstanbul on birinci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildiği belirtiliyor. İlk duruşma tarihi olarak da 21 Nisan Perşembe günü olduğu duyuruldu.

Rüzgar Çetin’in ifadesinde kaza sonrası götürüldüğü Şişli Etfal Hastanesi’nde iğne fobisi olduğu için kan vermediğini söylediği de öğrenildi. Çetin, “Parmaktan kan vermek istedim hatta denedik. Yeterli numune alınamadığı söylendi” dedi.

Öte yandan, Çetin’in sabıka kaydı da dosyaya girdi. Buna göre, Çetin’e 2008 ve 2011 ‘de verilen iki ceza ertelendi. Bunların yanı sıra Çetin’in bir de ‘kasten yaralama’ suçundan cezası bulunuyor. Ölen polis memuru İsmail Fatih Alagöz’ün ailesinin avukatlığını üstlenen Yılmaz Aboşoğlu’nun, Bağdat Caddesi’nde aşırı hız nedeniyle kaldırıma çıkarak, Çiçekçi Mehmet Emin Kaya’nın ölümüne neden olan ve 7 yıl hapis cezasına çarptırılan Murathan Öztürk’ün de avukatı olduğu öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.