Dolar 32,5501
Euro 34,9800
Altın 2.418,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 16°C

İftarlık Gazoz Sevenleriyle Buluşmaya Devam Ediyor

Yüksek Aksu’nun yönetmenlik yaptığı İftarlık Gazoz filmde yer alan oyuncular Berat Efe Parlar, Ümmü Putgul, Okan Avci, Yilmaz Bayraktar ve Senaryocu Elif Dağdeviren Kocaeli’de izleyicilerle bir araya gelerek kutlama yaptı. Oyuncuların müjdeli haber getirmesiyle birlikte hayranların tamamının Kocaeli’de yer alması güzel görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. İftarlık Gazoz’un oldukça iyi bir film olduğunu belirten izleyiciler oyuncularla bol, bol resim çekindi.

İftarlık Gazoz Sevenleriyle Buluşmaya Devam Ediyor
8 Şubat 2016 21:39

Yüksek Aksu’nun yönetmenlik yaptığı İftarlık Gazoz filmde yer alan oyuncular Berat Efe Parlar, Ümmü Putgul, Okan Avci, Yilmaz Bayraktar ve Senaryocu Elif Dağdeviren Kocaeli’de izleyicilerle bir araya gelerek kutlama yaptı. Oyuncuların müjdeli haber getirmesiyle birlikte hayranların tamamının Kocaeli’de yer alması güzel görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. İftarlık Gazoz’un oldukça iyi bir film olduğunu belirten izleyiciler oyuncularla bol, bol resim çekindi.

Filmlerinin bir Anadolu filmi olduğunu ve fısıltıyla da olsa izlenme sayısının artığını vurgulayan Yönetmen Yüksel Aksu, “Kulaktan kulağa dağılıyor . Yıllardır sinemaya gitmeyen kesimler de bu filme gitmeye başladı. Üstelik bazılarından şunu duyuyorum. Annem gitmiş beğenmiş ben de gidiyorum. Kocaeli önce seyirciyle buluşmamız. Bundan sonra da pazartesi Tekirdağ sonra Aydın, Denizli, Isparta, Antalya, Kayseri, Gaziantep, Adana, daha sonra Karadeniz, Doğu Karadeniz, turu inşa ederek , esasında şunu da inşa etmeye çalışıyoruz. Bu bir Anadolu filmi, bu coğrafyanın filmi, bu coğrafyanın yazlık sinemasının filmi, kahvelerinin filmi, hep birlikte kıldığımız teravihlerin, oruç tutmalarımızın filmidir. 1970’li seneleri anlatıyorum ama tarihimizde ve arkeolojimizde, hep birlikte şenlikli bir biçimde yaşayabilme filmi” diye konuştu .

Diğer filmleri konusunda suallere cevap verici Yönetmen Aksu, “Yapım kalitesi olarak ve lojistik olarak, estetik bağlamda çok daha dik standartlarda, zira çok sıkı elemanlarla çalıştım. Bana yönelik de teknik standartı ve estetik standartları dünya standartlarında diyoruz. İçerik olarak da fazladan beğeniyorum. Ama öbür filmlerim kepçe kulaklı olabilir , dişlek olabilir , boyu kısa olabilir , uzun olabilir , önemli değil. Evlat benim evladım, seviyorum” diye konuştu.

Gelecekte yapacak filmlerden söz eden Yönetmen Yüksel Aksu, “Yazacağım bir birşeyler , ama bu konuda garanti vereyim size mutlaka ve mutlaka, bir kalite bir kıymet, bir cümlesi, bir sosyal meselesi, bir duygu meselesi olan bir filmler yapacağım. Komedi de olsa, trajedi de olsa. Saçma sapan şeylerle güldürmek yerine, absürt vesaire yerine, bu tür mutlaka Nasreddin Hoclara layık, Kamil Çelebilere layık, Bektaşi Fıkralarına, Karadeniz Fıkralarına layık mizah inşa etmeye çalışacağım. Benzer biçimde hayatın meseleleri ve sorunları olacak içinde” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.