Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

İbrahim Toramandan “Dava Açtığını Sizden Öğrendim” Mesajı!

Beşiktaş kulübünün eski oyuncusu İbrahim Toraman, eşi Eylem Yıldız ile ayrılığı iddialarını tam net bir şekilde doğruladı. Alınan habere göre, 2 sene önce nikâh masasına oturmuş olan İbrahim Toraman ve Eylem Yıldız boşanma kararı aldı. Eşi Yıldız’ın ‘şiddet görmekte olduğu’ gerekçe durumu ile mahkemeye başvurmuş olduğu haberleri basına yansıdığı zaman ünlü topçudan açıklama çok gecikmeden geldi..

İbrahim Toramandan “Dava Açtığını Sizden Öğrendim” Mesajı!
26 Şubat 2016 09:47

Beşiktaş kulübünün eski oyuncusu İbrahim Toraman, eşi Eylem Yıldız ile ayrılığı iddialarını tam net bir şekilde doğruladı. Alınan habere göre, 2 sene önce nikâh masasına oturmuş olan İbrahim Toraman ve Eylem Yıldız boşanma kararı aldı. Eşi Yıldız’ın ‘şiddet görmekte olduğu’ gerekçe durumu ile mahkemeye başvurmuş olduğu haberleri basına yansıdığı zaman ünlü topçudan açıklama çok gecikmeden geldi.

Yıldız’ın üç haftadır oğluyla birlikte Almanya’nın Düsseldorf şehrinde olduğunu söyleyen Toraman, “Açmış mı davayı? Haberim yoktu, sizden öğrendim” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

İbrahim Toraman ve Eylem Yıldız’ın geçtiğimiz yıl Ali Erim adını verdikleri bir oğulları var.

ŞİDDET YOK

Ayrılık haberlerini doğrulayan Toraman, eşinin şiddet gördüğü iddialarını ise kabul etmedi. Futbolcu, “Şiddet diye bir şey söz konusu değil. Boşanmayı uzun süredir düşünüyorduk. Ben anlaşmalı olarak boşanmak istiyorum. Hanımefendinin maddi yöndeki talepleri konusunda anlaşmaya çalışıyoruz. O istediklerini alana kadar anlaşmalıya dönemeyeceğiz herhalde. Bu dayak haberleri de bu yüzden çıkmış olabilir. Onun isteklerini bildiğim için, davayı sizden duyduğum halde aramayacağım. Dava açıldıysa, dava günü konuşuruz zaten kendisiyle” diye konuştu.

Eylem Yıldız oğlunu da alarak baba evine Almanya’ya döndü.

SEVGİ BİTTİ

Geçtiğimiz yıl dünyaya gelen oğlu Ali Erim’in velayetinin annesinde kalma taraftarı olduğunu da söyleyen Toraman, “Velayet zaten annede kalacak. Sadece hanımefendinin Almanya’ya yerleşmek istemesiyle bizim ilişkimiz son buldu. Evlilik hususunda bir süre sonra sevgi bitebiliyor. Bizimki bitti, hanımefendi de Almanya’yı özledi. Oraya yerleşmeyeceğim için yolları ayırma kararı aldık” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.