Dolar 32,5053
Euro 34,8710
Altın 2.485,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C

Huawei P9 modellerinin tasarımları sızdı

Huawei P9 modellerinde yer alacak olan başarılı özelliklerin ortaya çıkarıldığına değinildi.

Huawei P9 modellerinin tasarımları sızdı
17 Ocak 2016 21:27

Huawei P9 modellerinde yer alacak olan başarılı özelliklerin ortaya çıkarıldığına değinildi.

Aşağıdaki görsel, firmaya yakın kaynaklar tarafından basına sızdırıldı. Ancak bu sadece bir iddia. Yani Huawei P9 bu taslaktan çok daha farklı bir tasarımla karşımıza çıkabilir.

Genel hatlarına baktığımızda Huawei P9 modelinin bu şablonda HTC One A9 modeline benzediğini belirtelim. Bu şekilde oval hatlar Huawei tarafında pek alışık olmadığımız detaylardan. Firma gerek P gerekse diğer serilerinde genellikle köşeli hatları tercih ediyor. Ancak bu sefer bir farklılık yapılmak istenmiş olabilir.

Cihazla ilgili bir diğer detay ise fiziksel ana ekran tuşu. Firma yine çoğu modelinde fiziksel bir tuş kullanmıyor onun yerine ekran üzerinden (soft key) bu işlevi sağlıyordu. 3.5 mm ses çıkışı da ilginç bir şekilde aşağı alınmış.

Huawei P9 modelinde 5.2 inç büyüklüğünde ve 1080p çözünürlük sunan bir ekran bekleniyor. Cihaz, gücünü HiSilicon Kirin 950 yongasından alacak. Ön ve arkasında 12 MP kameralarla gelecek olan Huawei P9, tüm bu donanımı 3000 mAh kapasiteli piliyle besleyecek. Cihazın önümüzdeki ay MWC 2016’da resmiyet kazanması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.