Dolar 32,4443
Euro 34,7476
Altın 2.435,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

HTC One M10 modellerinde neler yer alıyor

HTC One M10 modellerinde sorunsuz yeni özellikler var.

HTC One M10 modellerinde neler yer alıyor
29 Şubat 2016 17:03

Tayvanlı teknoloji devlerinden HTC One M10 yine sızdırılmasıyla gündem oldu. Geçtiğimiz aylarda çeşitli özellikleri sızdırılan HTC’nin One M10’dan görüntüler gelmeye devam ediyor. Galaxy S7 ile LG G5’in yıldız olacağı MWC 2016’dan daha sonra Mart aylarında tanıtılacak olan cihazın özellikleri de hemen hemen belli oldu. Sızıntıya göre One A9 ile eleştiri oklarının hedefi haline gelen tasarım HTC One A10’da da devam ettirilmiş. Diğer yandan HTC logosunun ön taraftan kaldırdığını görüyoruz. HTC akıllı telefonlarının en sevilen özelliklerinden olan BoomSound’da HTC One M10 modelinde yer almayacak gibi duruyor. İşte HTC One M10’un ortaya çıkan özellikleri…

HTC ONE M10 ÖZELLİKLERİ

Tasarımı konusunda HTC One M10’da, eleştirşen One A9 ile benzer görünüme sahip olacak. HTC One M10, sızıntılara göre One A9 modeline kıyasla biraz daha inceltilmiş çerçevelere sahip olacak. HTC One M10 modelinin ön tarafı, akıllara One A9 modellerini akıllara getirirken HTC logosunun da kaldırılmış olduğunu görüyoruz. Diğer yandan HTC One M10 modelinde kullanıcılar tarafından oldukça beğenilen BoomSound hoparlöre yer verilmemiş.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Tasarımıyla olduğu kadar teknik özellikleri de çok defa sızdırılan HTC One M10’da Qualcomm’un en yeni işlemcisi olan Snapdragon 820 kullanacak. Ayrıca cihaz Adreno 530 grafik birimine sahip olacak. 4 GB RAM’in eşlik edeceği One M10, microSD kart destekli 32 GB dahili depolamaya sahip olacak olan HTC One M10’da iddialara göre bu hafızanın sadece 23 GB’lık kısmı kullanılabilir olacak. 5.2 inç büyüklüğünde olacak cihaz Quad HD çözünürlüğüyle dikkatleri üzerine topluyor. HTC One M10’un beklenen teknik özellikleri ise şöyle: Snapdragon 820 işlemci, 5,1 inç QHD AMOLED ekran, 4 GB RAM, 32 GB dahili hafıza ve 12 megapiksel UltraPiksel kamera.

KAMERA

İlk olarak One M7 ile tanıştıımız HTC’nin yeni modelinde de UltraPixel teknolojisi kullanılacak. UltraPixel kamera, One M10 modelinde 12 Megapiksel çözünürlüğüyle karşımıza çıkıyor. Cihazın ön kamerası ise Samsung “s5k4e6” kod adlı 5 MP Ultrapixel bir sensöre sahip olacak.

HTC ONE M10 NE ZAMAN SATIŞA ÇIKARILACAK?

21 Şubat’ta gerçekleştirilecek MWC 2016’da tanıtılmayacak olan HTC One M10, Mart ayında özel bir etkinlikle tanıtılacak ve Nisan aylarında satışa çıkarılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.