Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 18°C

HTC One M10 modellerinde neler var? – HTC One M10 özellik

HTC One M10 akıllı cep modellerinde yer verilmesi beklenen yenilikler neler olacak? HTC One M10 modellerinde nelere yer verilecek?

HTC One M10 modellerinde neler var? – HTC One M10 özellik
25 Ocak 2016 21:35

HTC One M10 akıllı cep modellerinde yer verilmesi beklenen yenilikler neler olacak? HTC One M10 modellerinde nelere yer verilecek?

Her hafta sizlere daha çıkmamış üst seviye telefonları şimdiye kadar çıkan detaylarıyla aktarıyoruz. Yeni çıkan telefonlarda ne gibi detaylar bulunacak, beklemeye değer mi gibi sorunsalları kendi içinizde çözmeniz adına yardımcı olacak bu liste ile şimdiye kadar iPhone 7,Samsung Galaxy S7 ve LG G5, Asus ZenFone 3 ve son olarak Sony Xperia Z6‘dan bahsettik. Sıra HTC One M10‘a geldi.

Ne zaman hangi özellikler ile gelecek diğer rakiplerine oranla nasıl bir performans beklentisi var gibi düşünceleri şimdiye kadar çıkan sızıntılar ve kendi tahminlerim ile beraber derlediğim serimizin 6 numarasına da başlıyoruz;

 Tasarımı Efsane mi, Kestane Mi?

HTC’nin metal çerçeveli tasarımı ilk gördüğümüz One M7 ile oldukça hoşumuza gitmiş ve birçok firma da bu metal kasa olayına geçiş yapmıştı. Sağlam bir telefon ortaya koymanıza yardımcı olan bu tasarım çok sevilince HTC’nin tasarım dili haline gelen arkası metal ve BoomSound teknolojili şık ve premium tasarımına devam ediyor. Hatta görünüşe göre aynı tasarım anlayışı olası birkaç rütuş ve değişiklik ile tekrar karşımıza geliyor. Yani tasarımsal olarak büyük bir değişiklik hatta değişiklik diyebileceğimiz farklılıkların bile olmayacağı bir telefon görebiliriz.

Bazı kaynaklar ciddi değişiklikler gelebilir dese de bu tasarımsal olarak geleceği şahsen düşünmüyorum.

 Ekranı Efsane mi, Kestane Mi?

Son tepe modeli One M9’da Full HD ile karşımıza çıkan HTC’nin artık 2K, yani QHD vakti de geldi çattı. HTC One M10 ile keskin görüntü sunabilecek firma QHD çözünürlüğündeki ekranının büyüklüğü ise 5 ila 5.5 inç arasında bir değerde olacak. Ancak bazı kaynakler 6 inç olacağını da söylüyor, fakat onu plus modeline bırakacakları da benim görüşüm. Bu arada birkaç kaynak da batarya performansı için Full HD ile devam edeceklerini düşünüyor.

Corning Gorilla Glass 5 ile korunacak ekran ufak tefek söylentilere göre 2.5D teknolojisini, yani kasadan taşıp ön tarafı komple ekran yapan bir deneyim ile gelecek. Sonuç olarak yukarıdaki her ihtimal de sorun yaratmayacağını belirtmek gerek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.