Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 20°C

HTC One M10 hakkında görsel tasarımı sızdırıldı

HTC One M10 modellerine ait olan yeni tasarım sonunda sızdırıldı, HTC One M10 yeni özellikler sunmasına ek olarak daha yeni ve daha başarılı özelliklere sahip olacak olsa bile şirketin akıllı telefonlarında yenilikler sunması söz konusu. Ayrıca yeni akıllı telefon olacak olmasından daha fazlasını sunması beklenen ve yeni özelliklere sahip olacağı öne sürülen HTC One M10 akıllı telefonları kullanıcıların beğenisini kazanacak.

HTC One M10 hakkında görsel tasarımı sızdırıldı
4 Mart 2016 21:40

HTC One M10 modellerine ait olan yeni tasarım sonunda sızdırıldı, HTC One M10 yeni özellikler sunmasına ek olarak daha yeni ve daha başarılı özelliklere sahip olacak olsa bile şirketin akıllı telefonlarında yenilikler sunması söz konusu. Ayrıca yeni akıllı telefon olacak olmasından daha fazlasını sunması beklenen ve yeni özelliklere sahip olacağı öne sürülen HTC One M10 akıllı telefonları kullanıcıların beğenisini kazanacak.

HTC One M10 harika özellikler sunacak olurken yani iddialar bu yöndeyken başarılı satış rakamlarına ulaşamaz ise şirketin batış döneminden daha ileriye gideceği ve bir çok ülkede ana yetkili bayisi aracılığı ile iflas erteleme talebi isteyecek olduğu öne sürülüyor.

Bunun yanı sıra HTC 10 veya HTC One M10 kod adlı bir model olarak satışa sunulması beklenen cihazın kısa süre sonrasında bazı yenilikler sunması da beklenenler arasında yerini almaya devam ediyor. HTC One M10 modellerinin fiyatları ise maalesef ki bilinmiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.