Dolar 32,4491
Euro 34,7379
Altın 2.437,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

HTC One M10 bu sefer daha fazla sızdı

HTC One M10 yeni bir sızıntı kaynağı sayesinde parfüm kod adı ile sızdırıldı.

HTC One M10 bu sefer daha fazla sızdı
29 Ocak 2016 20:45

HTC One M10 yeni bir sızıntı kaynağı sayesinde parfüm kod adı ile sızdırıldı.

HTC One M9‘un 2015’te beklenildiği kadar büyük bir yankı uyandırmamasının ardından HTC, amiral gemisi telefonlarına yönelik ilgiyi canlandırmak için yeni bir atılıma ihtiyaç duyuyor. Firma, yeni sızdırılan bilgilere göre “Perfume” kod adıyla anılan bir cihazla bu hedefine ulaşmayı umuyor olabilir. Söz konusu cihazın gerçekten sıradaki amiral gemisi modeli; yani HTC One M10 olup olmadığı ise henüz netlik kazanmış değil.

VentureBeat’in elde ettiği bilgilere göre Tayvanlı firmanın üzerinde çalıştığı bu yeni telefonu 2.560 x 1.440 çözünürlük ve 5,1 inç QHD ekrana sahip olacak. Snapdragon 820 ile gelmesi beklenen cihazda ayrıca Adreno 530 GPU desteği mevcut.

Sızdırılan söylentiler arasında Perfume’un Android Marshmallow işletim sisteminin yanında HTC’nin yeni nesil kullanıcı arayüzüyle geleceği bilgisi de yer alıyor. 4 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanına sahip olduğu iddia edilen telefonun microSD kart desteği sunacağı da belirtiliyor. Söz konusu modele dair en dikkat çekici unsur ise kamera tarafına ait. Yeni modelde HTC One M9’da karşımıza çıkan 20 MP sensörün yerine lazer destekli otomatik odaklanma özelliği bulunan 12 UltraPixel bir ana kameranın olacağına işaret ediliyor.

Artık HTC’nin imzalarından biri olan BoomSound hoparlörlere de sahip olacağı söylenen Perfume’un tasarımına dair henüz herhangi bir bilgiye sahip değiliz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.