Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

HTC Desire 530 ve 825 Günyüzüne Çıktı!

Yeni Desire modelleri içerisinde, parçalara ayrılabilmekte olan 2 tonlu kapaklar, çanta askılarından başlıca esinlenmiş olan kayışların yanı sıra akıllı cihazın masa üstü görselinden ikon ve renklerine kadar tüm görünümünü kolay bir şekilde değiştirme imkanı sağlamış olan HTC Temalar uygulamasıyla 25.000’in üzerinde farklı tema içerisinde tüketicilere sunulmaktadır. Fakat yalnızca tasarım değil ses de yeni Desire serileri içerisinde inanılmaz derecede önem taşıyor..

HTC Desire 530 ve 825 Günyüzüne Çıktı!
25 Şubat 2016 13:29

Yeni Desire modelleri içerisinde, parçalara ayrılabilmekte olan 2 tonlu kapaklar, çanta askılarından başlıca esinlenmiş olan kayışların yanı sıra akıllı cihazın masa üstü görselinden ikon ve renklerine kadar tüm görünümünü kolay bir şekilde değiştirme imkanı sağlamış olan HTC Temalar uygulamasıyla 25.000’in üzerinde farklı tema  içerisinde tüketicilere sunulmaktadır. Fakat yalnızca tasarım değil ses de yeni Desire serileri içerisinde inanılmaz derecede önem taşıyor.

Müzik zevkinin kişiye özel ama yüksek kaliteli sesin herkesin paylaştığı bir ihtiyaç olduğunu bilen HTC yeni Desire 825 modelinde Hi-Res Audio sertifikasına sahip olan ve Dolby Audio ile donatılmış HTC’nin devrim niteliğindeki BoomSound’ teknolojisini sunuyor. CD kalitesinden dört kat daha detaylı ses sunabilme özelliğine sahip bu teknolojiyle kullanıcılara daha zengin ve daha dinamik bir müzik deneyimi vaat ediyor.

Desire 825’e entegre edilen Canlı Makyaj özelliği ise selfie çekerken istenilen rötuşları yapmayı mümkün kılıyor.

HTC Desire 530’un 8MP’lik arka kamerasında, Desire 825’in ise 13 MP’lik kamerasında görmek mümkün. BSI sensörlerinin performansı ile yakalanan ışık miktarının etkileyici fotoğraflar çekmeyi kolaylaştırdığı akıllı telefonlarda ayrıca, seri çekim ve hızlı panaroma gibi ek özellikler de hareketi dondurmaya ve profesyonel görünümlü manzara fotoğrafları çekmeye olanak sağlıyor. Desire serisinin bu iki yeni modelinde bulunan Google Fotoğraflar ise resim ve videolar için yüksek kalitede ömür boyu sınırsız bulut depolama imkanı sunuyor.

Desire 825’e entegre edilen HTC Sensor Hub özelliği, sağlığını takip etmek isteyenlere özel olarak geliştirildi. Sürekli açık olan HTC Sensor Hub tarafından kaydedilen hız, tempo, rota ve yükseklik hakkındaki gerçek zamanlı istatistikler, otomatik olarak Runtastic, RunKeeper, Endomondo ve Google Fit gibi en popüler sağlık uygulamalarından bazılarına otomatik olarak aktarılabiliyor.

HTC Desire 530 ve 825 Nisan 2016’dan itibaren Türkiye’de satışa sunulacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.