Dolar 32,5882
Euro 34,7930
Altın 2.505,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Hımss Eurasia 2022 Sağlık Bilişimi Ve Teknolojileri Konferansı Ve Fuarı

Antalya’da düzenlenen kongreye; Sinop İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Hasan Mollahüseyinoğlu ve Ayancık Devlet Hastanesi Eski Başhekimi Dr. Hasan Ergenç ve Ayancık Devlet Hastanesi yöneticilerinden Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sebahat Örnek Ünal katıldı.

Hımss Eurasia 2022 Sağlık Bilişimi Ve Teknolojileri Konferansı Ve Fuarı
16 Kasım 2022 16:42

Antalya’da düzenlenen kongreye; Sinop İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Hasan Mollahüseyinoğlu ve Ayancık Devlet Hastanesi yöneticilerinden Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sebahat Örnek Ünal katıldı. Aynı zamanda İlçemiz Devlet Hastanesi eski Başhekimi ve şu an Yalova Devlet Hastanesi Başhekimi olan Uzm. Dr. Hasan Ergenç de konuşmacı olarak katıldı.

Kongrenin son gününde yapılan ödül töreninde Türkiye’de Hımss Emram Seviye 7 belgesini almaya hak kazanan altıncı hastane olan Ayancık Devlet Hastanesi Hımms Emram seviye 7 belgesini Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Tolga Tolunay’ın elinden aldı.

 

Konferansa konuşmacı olarak katılan Ayancık Devlet Hastanesi eski Başhekimi Dr. Hasan ERGENÇ “Hımss Eurasia 2022 Kongresine katılım sağladık. Türkiyenin ve Dünyanın dört bir tarafından başarıları uluslararası platformlarda ispatlanmış hastane yöneticileri ile dijitalleşmeye gönül veren hastanelerimizin yöneticileri biraraya geldi. Türkiye de sağlıkta kalite standartlarını arttırarak vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet alabilmeleri için yapılması gerekenler tüm detayları ile konuşuldu.

Kongrede Ayancık Devlet Hastanesi’nin Hımss Emram Seviye 7 serüveni ile ilgili sunum yaptık ve deneyimlerimizi paylaştık. Nasıl başardığımızı, yaşadığımız zorlukları ve bu zorlukları nasıl aştığımızı konuştuk.

Kongrenin son gününde yapılan ödül töreninde bizde Türkiyede ki Hımss Emram Seviye 7 olan 6. Hastane olarak belgemizi Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Doç. Dr. Tolga Tolunay’ın elinden aldık. Gurur duyduk, çok mutlu olduk. Ayancık Devlet Hastanesi’nin bu günlere gelmesinde tüm ekip çok çalıştı, emeği geçen tüm arkadaşlarıma tekrardan çok teşekkür ediyorum. Sizlerle başardık …

Bundan sonraki süreçtede tüm enerjimizi ve heyecanımızı Yalova Devlet Hastanesi için harcayacağız. Yalova şehrimizde de hastanemizin kalite standartlarını arttırarak, güzel insanımıza en iyi hizmeti sunmak için tüm hastane ekibi olarak çalışacağız.” dedi.

 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.