Dolar 32,4550
Euro 34,8072
Altın 2.447,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Herkesten Gizlediler! Murat Yıldırım ile Meryem Uzerli arasındaki gizli aşk!

Magazin gündemi Murat Yıldırım ve Meryem Uzerli’yi konuşuyor. Reyting aşkı denilen ilişkinin gerçek mi, gerçekten aşk yaşıyorlar mı? sorusu merak ediliyor. Bazı kaynaklar gerçek aşklarını herkesten gizlediklerini yazıyor.

Herkesten Gizlediler! Murat Yıldırım ile Meryem Uzerli arasındaki gizli aşk!
31 Ocak 2016 18:35

Magazin gündemi Murat Yıldırım ve Meryem Uzerli’yi konuşuyor. Reyting aşkı denilen ilişkinin gerçek mi, gerçekten aşk yaşıyorlar mı? sorusu merak ediliyor. Bazı kaynaklar gerçek aşklarını herkesten gizlediklerini yazıyor.

Gecenin Kraliçesi dizisi başrol oyuncularından Murat Yıldırım ile Meryem Uzerli’nin büyük bir aşk yaşadığı iddia edildi. Reyting aşkı olarak adlandırılan bu son ilişkide Murat Yıldırım ile Meryem Uzerli’nin evleneceği haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

Takvim’de yer alan habere göre yeni dizisi için hem yüklü ücret alan hem de servetlik tanıtım yapılan Meryem Uzerli, yapımcıların yüzünü güldüremedi. Tükenmiş Meryem’in Murat Yıldırım’la rol aldığı dizisinin reytingleri, yere çakılınca yapımcılar harekete geçti. Önce Yıldırım’ın Meryem Uzerli ile sette kavga ettiği dedikoduları çıkarıldı.

Bu haberler de reytingi yükseltmeyince bu kez ‘aşk reklamına’ başvuruldu. Yapımcılar, Alman oyuncu ile Murat Yıldırım’ın gerçek hayatta da beraber olduğuna dair haberleri etrafa yaydı. Ancak iddialara kimse inanmadı!

ÖPÜŞME YETMEDİ

Daha dizinin ilk bölümünde Meryem Uzerli ile Yıldırım’ı öpüştüren yapımcıların bu taktiği bile reytinglerin iyi olmasını sağlayamadı.

Meryem Ve Murat Aşkı

Gecenin kraliçesi adlı yapımın başrolünü paylaşan ünlü oyuncular Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım ikilisinde aşk dedikoduları aldı yürüdü. Geçtiğimiz haftalarda gösterime giren dizi gecenin kraliçesi reyting listesinde tutunmayı bir türlü başaramadı. Kısacası izleyen diziyi izlemek istemedi. Yapımcılar senaryo üzerinde çalışınca yeni bölümde çifti kavga ettiği haberleri çıkarıldı sonrada dizide ateşli öpüşme sahnesi ile reytingere can katılmaya çalışıldı. Yeni bölümde dizinin gidişatı ve çiftin aşk durumu merakla bekleniyor.

Murat Yıldırım Kimdir ?

Annesi ve babası aslen Mardinli olan Yıldırım, babasının öğretmenlik görevi nedeniyle 1979’da Konya’da doğdu. Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden sekizinci senesinde mezun oldu. 20 Haziran 2008’de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Burçin Terzioğlu ile evlendi. 30 Haziran 2014’te ise boşandılar. Yıldırım, Ekim 2015’te İstanbul 19. Ağır Ceza Mankemesi’nin kararınca “uyuşturucu kullanmak” suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı, “örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak” suçundan beraat etti. Mahkeme, hapis cezasının bir yıldan daha az olması nedeniyle cezayı erteledi. Tiyatro ve müziğe ilgi duyan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları’na (YÜO) katıldı ve 3 yıl amatör olarak tiyatroda oynadı. YÜO’daki arkadaşları aracılığıyla televizyon dünyasına giren Yıldırım’ın televizyonla ilk tanışmasını sağlayan, 2003 yılında “Ölümsüz Aşk” dizisinin bir bölümünde küçük bir rol alması oldu. Fakat dizi yalnızca 11 bölüm sürdü. 2004 yılında Bütün Çocuklarım dizisinde “Mesut” karakterini canlandıran Yıldırım, oyunculuğa Büyük Yalan dizisi ile devam etti. 2006 yılında ilk uzun soluklu çalışması olan Fırtına dizisinde başrol oynayarak ün kazandı. Aynı yıl sinemada Altın Portakal ödülüne aday olan Araf filmi ile ilk kez başrol oynadı. Başrolünü paylaştığı Tuba Büyüküstün ile Asi dizisinde “Demir” karakteri ile ününü perçinledi. Demir, 25 sene sonra, varlıklı biri olarak Antakya’ya geri dönen ve buradan toprak alan bir gençtir. Demir ve Asi arasında geçen gurur yüklü aşk ise dizinin konusunu oluşturmaktadır. 2009 yılında ise Asi dizisi sona erdikten sonra TMC yapım şirketi ile Aşk ve Ceza adlı dizi için anlaşma imzalayan Yıldırım, dizide başrolü oynadı. 2012’de Tims Productions’ın yapımcılığını üstlendiği Show TV’de yayınlanan Suskunlar’da Ecevit karakterini canlandırdı. Dizide çocuk yaşta başlarından geçen bir kaza sonucunda girdikleri çocuk hapishanesinde yaşadıkları kötü olayların ardından suskun kalmayı seçen dört çocuğun büyüdükten ve ayrı yollarda ilerledikten sonra bir gün intikam almak için bir araya gelmeleri anlatılır.

Meryem Uzerli Kimdir?

Meryem Uzerli 12 ağustos 1983 tarihinde Almanya’nın Hessen eyaleti Kassel şehrinde 4 çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızı olarak doğmuştur. İki ağabeyi ve bir ablası vardır. Tam adı Meriem Sahra Uzerli olan Meryem Uzerli’nin babası Hüseyin Uzerli Türk annesi Alman Ursula’dır. Gençliğinde Hamburg’a yerleşip Schauspielstudio Frese’de oyunculuk ve tiyatro eğitimi aldı.

Berlin başta olmak üzere Hamburg ve Kassel’in de içinde bulunduğu Almanya’nın önemli merkezlerinde tiyatrolarda oynadı. Meral Okay’ın yazdığı Timur Savcının yapımcılığını yaptığı, 5 Ocak 2011’de yayına başlayan Muhteşem Yüzyıl dizisinin oyuncu seçmelerinde; 8 ay süren seçmeler sonrasında Kanuni Sultan Süleyman’ı Halit Ergenç oynarken, Hürrem rolünü Meryem Uzerli canlandırmaktadır. 173 cm. boyunda olan Meryem Uzerli, ana dili Almanca olup aynı zamanda İngilizce biliyor. Türkçesi çok iyi olmasa bile dizinin hikayesine paralel olarak Hürrem Sultan gibi bir nevi Türkçesini geliştirmiş olacak.

Almanya’da bir çok televizyon filmi ve dizide rol alan Meryem Uzerli binicilik, yüzme ve basketbol sporlarını yaptı. Eğitimi: 2000 – 2003 Hamburg, Schauspielstudio Frese’de okudu oyunculuk Oyunculuk Studio 1999-4, Kassel Dock 2000 oyunculuk dersleri ile Monica Heyder, 2002 Atölye Dans Dersi: ALPHEA Pouget Teknik Workshop ile Mike Bernardin Meisner 2007 Teknik Workshop ile Mike Bernardin Meisner 2009 ABD’li sinema oyuncusu Drew Barrymore’e benzerliği ile dikkat çeken Meryem Uzerli, 2012 ve 2013 yıllarında “Elidor” markasının reklamlarında oynamıştır.

2011 – 2013 yılları arasında Yönetmenliğini Taylan Biraderler’in yaptığı, yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay ve Meral Okay’ın ölümünden sonra Yılmaz Şahin’in yaptığı “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde; Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Nebahat Çehre, Okan Yalabık, Burak Özçivit, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Pelin Karahan, Merve Boluğur, Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Berrak Tüzünataç, Deniz Çakır, Meltem Cumbul, Sarp Akkaya gibi oyuncular rol almıştır. 2011 yılından 2013 yılına kadar “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Hürrem Sultan karakterini canlandıran Meryem Uzerli, tükenmişlik sendromu hastalığına yakalandığını belirtip diziden ayrılarak Almanya, Berlin’e gitmiştir. Meryem Uzerli, hastalığı boyunca kendisinden desteğini esirgemeyen ve her zaman yanında olan borsacı sevgilisi Can Ateş’in evlilik teklifine “Evet” dediği öğrenildi. Ancak Meryem Uzerli’nin hamile kalması üzerine ayrılmışlardır. 10 Şubat 2014’te Lara ismini verdiği kızı dünyaya geldi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.