Dolar 32,5434
Euro 34,9349
Altın 2.426,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Her şehit için bir fidan dikildi

Çekmeköy Belediyesi ve AK Parti Çekmeköy Kadın Kolları, demokrasi şehitlerinin anısına fidan dikti.

Her şehit için bir fidan dikildi
4 Ağustos 2016 10:15

Çekmeköy’de 15 Temmuz’da darbe girişimi sonrası şehit olan 238 vatandaşın anısına fidan dikimi gerçekleşti. Her bir fidana şehitlerin isimleri verilirken, fidan dikimine demokrasi şehidi Onur Ersan Ayanoğlu’nun babası İhsan Ayanoğlu, demokrasi gazileri Recep Ünlü ile Ahmet Tanış da katıldı.

Fidan dikimini gerçekleştiren Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Şehit babamızın yanındayım, tüm şehitlere Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm gazilerimize Rabbimden acil şifalar diliyorum. Bizler de Çekmeköy Belediyesi olarak birçok etkiliğin yanında bugün istedik ki her bir şehidimiz için bir ağaç dikelim, onların isimlerini verelim. Bir de anıt olarak yapalım ki buradan geçen kardeşlerimiz o şehitlerin şefaatine nail olabilmek için, kendileri için o şehitlerimize bir Fatiha, üç İhlas okusun. Onları unutmayalım, unutturmayalım. Ve bundan sonraki süreçte de şehitlerimiz için birçok yapacağım kurumlara önemli yerlere onların isimlerini verebilmek için çaba sarf edeceğiz. Çünkü bizler bugün bu tarz etkinliklerde, bu tarz yerlerde olabiliyorsak başta o şehitlerimize borçluyuz. Bütün hanım kardeşlerimize, genç kardeşlerimize, siyasi partilerimize her birlerine Allah binlerce kez razı olsun. Rabbim bir daha terör FETÖ terör örgütü gibi örgütlerle bu ülkemizi imtihan etmesin” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.