Dolar 32,5170
Euro 34,7952
Altın 2.427,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Hamile Beslenmesi İçin Organik Ürünler Tavsiye Ediliyor

Hamile Beslenmesi İçin Organik Ürünler Tavsiye Ediliyor
12 Aralık 2016 15:09

Bir hamile beslenmesi oldukça büyük bir önem arz etmektedir. Çünkü hamile bir bayan yalnızca kendi için bebeği için de beslenmiş olur ve bu nedenle de ne kadar sağlıklı, düzenli bir şekilde beslenirse kendi için de bebeği için de o kadar iyi olur.

Hamileler Nasıl Beslenmelidir?

Günümüz de bütün gıdalar koruyucu maddeler ile üretilmiş olan hormonlu gıdalardır. Bu ürünler normal bir insan için bile sağlıksızdır. Kaldı ki hamile bir bayan için daha da sağlıksızdır. Bu nedenle hamile beslenmesi planlanırken önemli olan sağlıklı, dengeli, düzenli, organik ve besin değerleri yüksek gıdalar ile beslenmesine önem verilmeli ona göre bir beslenme planı oluşturulmalıdır.

Organik Ürünün Adresi

Organik ürün denildiğinde akla ilk gelen firmalardan biri olmayı başaran firmamızın http://www.makarnalutfen.com/ adlı internet adresimize girerek ürün çeşitlerimize ayrıntılı bir şekilde bakabilir iletişim bölümümüzden merak ettiklerinizi sorabilir, online olarak sipariş verebilirsiniz.

Hamile beslenmesinin önemi unutulmamalıdır ve ona göre organik, sağlıklı, besin değerleri yüksek olan ürünleri tercih etmelisiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.