Dolar 32,5643
Euro 35,0187
Altın 2.435,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Az Bulutlu
Sinop
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C

HALKIN, İŞÇİ VE EMEKÇİNİN BAŞKANI HAYRETTİN KAYA’DAN İŞÇİYE YENİDEN REKOR ZAM

Ayancık Belediyesi ve Disk Genel İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

HALKIN, İŞÇİ VE EMEKÇİNİN BAŞKANI HAYRETTİN KAYA’DAN İŞÇİYE YENİDEN REKOR ZAM
10 Mayıs 2022 13:07

Ayancık Belediyesi ve Disk Genel İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
Başkan KAYA; İşçilerimizin alnının teri kurumadan hakkını vermek boynumuzun borcudur. Beraber mesai yaptığımız işçi kardeşlerimize öncelikle yevmiyelerinde önemli bir artış yaparak maaşlarını arttırdık. Sosyal haklarında ise evlilik, doğum, çocuk, bayramlar öncesi yardım, okul yardımı, yıllık ikramiyeleri ve kıdem tazminatı kat sayısını arttırılarak emekli olduklarında alacakları emekli maaşı ve kıdem tazminatını yaklaşık olarak iki katına çıkarmış olduk. En son işe girmiş olan işçi kardeşlerimizin de sendika üyeliği işlemlerini başlatmış olup onlarında bu zamlardan yararlanmasını sağladık. Bütün fırsatları ve imkânları zorladık. Adaletsiz kalkınma olmaz. Milletin cebi rahatlayacak. Başını yastığa koyunca çocuğuyla ilgili bir kaygısı olmayacak önce işçilerin yaşam standartlarını düzelteceksiniz ki o işçiden işine daha çok sahip çıkmasını ve işinde daha çok verimli olmasını bekleyeceksiniz. Bu bağlamda İşçi kardeşlerimizin endişelerini çok büyük oranda giderdiğimize de inanıyorum. Bu yüzden işçi kardeşlerime yaptığımız zam analarının ak sütü gibi helal olsun.

Toplu sözleşmenin imzalanmasının ardından Ayancık Belediyesi Personel LTD.ŞTİ. İşçileri; İşçisinin emeğinin karşılığını vererek hakkını gözeten, halkıyla ve işçisiyle El Ele Gönül Gönül’e olan Sosyal Belediyeciliği en iyi şekilde yapan Başkanımıza teşekkür ediyoruz’’ mesajını verdiler.

Disk Genel İş sendikası Samsun Şube Başkanı Mutlu KARABACAK; Belediyemizin kıt kaynaklarına rağmen işçi ve emekçiden yana tavrını sergilediği için, Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA ya çok teşekkür ederiz İşçi ve Emekçi kardeşlerimize hayırlı ve uğurlu olsun dileklerini iletti.

HALKIN, İŞÇİ VE EMEKÇİNİN BAŞKANI HAYRETTİN KAYA’DAN İŞÇİYE YENİDEN REKOR ZAM HALKIN, İŞÇİ VE EMEKÇİNİN BAŞKANI HAYRETTİN KAYA’DAN İŞÇİYE YENİDEN REKOR ZAM

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.