Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Halil Dilek Özcan'dan Engelliler Günü Mesajı

Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması sebebiyle mesaj yayımladı.

Halil Dilek Özcan'dan Engelliler Günü Mesajı
3 Aralık 2015 18:24

Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması sebebiyle mesaj yayımladı.
 

Başkan Özcan mesajında şu ifadelere yer verdi; "Engelli Bireylerin Topluma Kazandırılması insan hak ve hürriyetlerinden eşit ölçüde yararlandırılması amacıyla Birleşmiş Milletlerin 1992 yılında aldığı bir kararla 3 Aralık Engelliler Günü olarak kabul edilmiştir.

 

Toplumumuzun her ferdi engelli kardeşlerimizin yaşamlarını her anlamda kolaylaştıracak ortak bir akılla hareket etmelidir. Yardımlaşma duygusu en yüksek seviyyede olan yüce milletimiz engelli kardeşlerimize biraz daha empati ile yaklaşarak '' Her sağlıklı insan birer engelli adayıdır. '' düşüncesi ile haraket etmesi engelli kardeşlerrimizin sorunlarını en aza indirecektir. İlçemizde engelli kardeşlerimizin sadece yaşamlarını idama ettirmesini değil sosyal ve iş hayatlarında da var olabilmeleri için elimizden gelen her türlü çabayı gösteriyoruz , göstermeye de devam edeceğiz. Engelli kardeşlerimize yönelik fırsat eşitliğini arttırmak için yaygınlaştırılacak her uygulama toplumsal hizmet ve haklardan eşit biçimde faydalanmalarını sağlayacaktır.Bu durum ülkemizi medeni toplumlar seviyesine çıkaracak en önemli unsurlardan biridir.
 

Bu duygu ve düşüncelerim doğrultusunda tüm engelli kardeşlerimizin ve fedakar aile üyelerinin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü en samimi duygularımla kutlar, Türkeli Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin her daim yanlarında olacağımızı belirterek sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler dilerim" dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.