Dolar 32,5849
Euro 34,8423
Altın 2.417,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Haldun Dormen’in Kenan Işık Söyledikleri Çok Konuşulacak!

Uzun bir süreden beri ağır bir tedavi gören Kenan Işık için Haldun Dormen şok sözler söyledi.

Haldun Dormen’in Kenan Işık Söyledikleri Çok Konuşulacak!
11 Mart 2016 18:28

2 yıldan beri tedavi altında olan Kenan Işık için değerlendirme yapan Haldun Dormen, sanatçının beyin fonksiyonlarının durduğunu ve şu anda sadece acı çektiğini söyledi.

Sadece Kenan Işık’ın değil, yakınlarının da uzun süreden beri bu acıya katlanmaya çalıştığını ifade eden Haldun Dormen, ziyaret sonrasında yaptığı bu açıklamalar ile tepki çekti.

Beyin Çalışmayınca…

Bir insanın beyni çalışmayınca yaşamanın bir anlamının olmadığını söyleyen Haldun Dormen, bu sözleri ile eleştiri alırken, Kenan Işık ziyareti sonrasında bu tip sözleri gündeme getirmesine anlam verilemedi. Bu tür bir yaşamanın, yaşama izin vermenin de anlamını sorgulayan Dormen, Işık’ın ölmesinin daha iyi olacağı yönünde imalarda bulundu.

Kenan Işık’a Ne Olmuştu?

2 yıl önce saunaya giren ve sauna çıkışında ayağının kaymasıyla düşen Kenan Işık için beyin kanaması teşhisi konmuştu. Ünlü oyuncu için 2 yıldan beri pek çok farklı tedavi denenirken, hiçbir tedaviye yanıt alınamamıştı. 2 yıldan beri sağlık durumu ciddiyetini koruyan Kenan Işık için doktorların da pek çaresi kalmazken, sürekli ilaç ve tedavi sonucunda ünlü oyuncunun vücudu da oldukça yorgun düştü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.