Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 20°C

“Hakemlerin Konuşulmadığı Maçlar İstiyoruz”

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü olarak bilinen Metin Albayrak, Beşiktaş Kulübün Gençlerbirliği ekibi ile oynamış olduğu mücadele sonrasında açıklamalara yer verdiği belirtildi. Siyah Beyaz’lı Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak gerçekten önemli bir zafer almış olduklarını duyurarak, “Gerçek anlamda çok mutluyuz. Bütün taraftarlarımız ile, camiamız ile kenetlendik, inandık, bu karşılaşmaya da çok iyi bir şekilde hazırlandık. Çok güzel bir futbol ile 1-0 galip gelmeyi başardık. İlk önce buraya gelerek bizleri desteklemiş olan tüm taraftarlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Şenol hoca ve bütün futbolcularımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Çok güzel bir galibiyet ile ayrıldık” ifadelerine yer verdi..

“Hakemlerin Konuşulmadığı Maçlar İstiyoruz”
23 Şubat 2016 13:17

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü olarak bilinen Metin Albayrak, Beşiktaş Kulübün Gençlerbirliği ekibi ile oynamış olduğu mücadele sonrasında açıklamalara yer verdiği belirtildi. Siyah Beyaz’lı Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak gerçekten önemli bir zafer almış olduklarını duyurarak, “Gerçek anlamda çok mutluyuz. Bütün taraftarlarımız ile, camiamız ile kenetlendik, inandık, bu karşılaşmaya da çok iyi bir şekilde hazırlandık. Çok güzel bir futbol ile 1-0 galip gelmeyi başardık. İlk önce buraya gelerek bizleri desteklemiş olan tüm taraftarlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Şenol hoca ve bütün futbolcularımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Çok güzel bir galibiyet ile ayrıldık” ifadelerine yer verdi.

“FUTBOLUN ÖN PLANDA OLDUĞU GÜNLERİ ÖZLÜYORUZ”

Albayrak, Türk futbolunun ilerlemesi için herkesin sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini de belirterek, “Bizler ödevimizi iyi yapacağız, futbolcular oynayacak. Hakemlerin ön planda olmadığı futbolun ön planda olduğu günleri özlüyoruz. Herkes de onu istiyor. Önceki akşamki maç bir mihenk taşı oldu. Biz hep aynı şeyi söylüyoruz. Biz hak etmediğimiz hiçbir şey istemiyoruz. Hakemler, adilane bir şekilde yönetsinler, gördüklerini çalsınlar. Cesurca her şeyi görsünler.

Bununla ilgili zaten sizler de çok iyi biliyorsunuz, en çok canı yanan camia biziz. 2004 yılında 5 kırmızı kartlı olan maçı unutmuyoruz. Önceki akşam da futbol ön planda olmadı. Biz Beşiktaş olarak hep mağdur olan tarafa doğru empati duyarız. O yüzden inşallah futbolun ön planda olduğu, hakemlerin konuşulmadığı maçlar izleriz. Bu da Kadıköy’e yansır. Kadıköy’de de centilmence, hakemin ön planda olmadığı, hak edenin kazandığı bir derbi olmasını arzu ediyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.