Dolar 32,2578
Euro 34,6877
Altın 2.401,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C

Haddini bil !

  Daha önce “ Vay şantajcı vay” başlıklı yaptığımız haber ile Sinop’ta günlük olarak yayımlanan “ Sinop pusulası”isimli gazetenin sahibi, Fatma Emriye

Haddini bil !
2 Temmuz 2016 12:45

Daha önce  “ Vay şantajcı vay” başlıklı yaptığımız haber ile Sinop’ta günlük olarak yayımlanan “ Sinop pusulası”isimli gazetenin sahibi, Fatma Emriye Yılmazer’in eşi Murat Yılmazer’in Rize gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Mustafa Çelik’ten  2 bin TL para istediğini bu talebi yerine gelmeyince de Mustafa Çelik’e  tamamen “ ŞANTAJ” niteliği taşıyan bir mesajını whastapp üzerinden yolladığını belgesi ile ispat etmiştik. Bunun üzerine Sinop’ta yayımlanan diğer günlük yerel gazeteler de “habercilik etiği “içerisinde “haber kaynağı “olarak bizi göstererek, bu haberi okuyucuları ile paylaşmışlardı. Bunun üzerine “ Sinop pusulası “adlı gazete, dün güya cevap anlamında “ KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRLERİNİ AĞIRLAR “başlığı ile hepimize karşı; haber diyemeyeceğiz, çünkü okuyunca ne demek istediği anlaşılmayan fakat açıkça evrak üzerinde SAHTEKARLIK yapıldığı görülen belge diye sundukları bir sürü İFTİRA-YALAN VE TAMAMEN KURGU olan bir girişimde bulundular.

Şimdi aşağıda esas bizim “GERÇEK BELGE” olarak yayınladığımız evraklarda da göreceğiniz gibi tamamen SAHTEKARLIK yapılarak evrak üzerinde oynanılmış ve okuyucu aldatılmaya, çalışılmıştır.

ŞİMDİ SORUYORUZ:

Murat Yılmazer denilen eski çoban’ın Tahsil durumu nedir? Ve gazetenizde hangi sıfat ile görev yapmaktadır? Bir yazıyorsunuz Haber koordinatörü, bir yazıyorsunuz haber müdürü…

Koordinatör mü müdürü mü? Eğer haber müdürü ise niçin gazetenin künyesinde adı yok? Ve müdür veya koordinatör olarak ne kadar maaş veriyorsunuz maaş bordrosu var mı?

Dün yayınladığınız ve anlamakta zorluk çekilen açıklama diyelim artık ki siz öyle görüyorsunuz İŞTE O BELGE diye sağ üst köşede yayımladığınız  o EVRAK ÜZERİNDE NİÇİN OYNAMA YAPTINIZ? O EVRAKTA 4 KİŞİNİN İSMİ VAR İKEN NEDEN SADECE MUSTAFA ÇELİK VE  FATMA EMRİYE YILMAZER’İN ADI VAR?

Murat Yılmazer, Mustafa Çelik’in Sinop’ta il müdürü iken  eşi üzerine KEFİL olduğunu ve para çektiğini o günler de Çelik’in eşinin  Trafik kazası geçirdiğini ve Mustafa Çelik’ten kendisinin çekilen krediden para yardımında bulunduğunu belirterek ki  “ İSTENİLDİĞİ İDDİA EDİLEN PARA “ bu paradır deniliyor.Bu nasıl bir açıklama? Hem İDDİA olduğunu söylüyor hem de istenilen para budur diyorsunuz.Yani iddia ettiğimizi ileri sürdüğünüz paranın MUSTAFA ÇELİK’TEN  DAHA ÖNCE BORÇ OLARAK VERİLMİŞ BİR PARANIN İSTENİLDİĞİ belirtiliyor ki şimdi belgesiyle böyle bir borç paranın olmadığını da göstereceğiz.Ama sonuçta çelik’ten PARA İSTEDİĞİNİ  o veya bu mazeret ile Murat Yılmazer kendisi açıkça beyan ediyor.O zaman bizim yaptığımız haber iddia değil, DOĞRU bir haber olmuyor mu?

Murat Yılmazer denilen şahıs Kredi çekildiği tarihte Mustafa Çelik’in eşinin TRAFİK KAZASI GEÇİRDİĞİNİ ileri sürüyor  ve Çelik’in bu yüzden kendisinden çekilen krediden borç para istediğini belirtiyor.Oysa Mustafa Çelik’in eşi  Sinop’ta hiç trafik kazası geçirmemiştir.Hatta Çelik ailesinin hiçbir ferdi kredini çekildiği tarih de  trafik kazası geçirmemiştir. Trafik kayıtlarında biz rastlayamadık sizde varsa onunda belgesini yayınlayalım da görelim (ama evrak üzerinde sahtekarlık yaparak değil.) Kazayı geçiren Mustafa Çeliktir ve bu kaza da kredi olayından bir yıl sonra meydana gelen trafik kazasıdır.

Sonra Murat Yılmazer isimli şahıs tarafından  Mustafa Çelik’e  Whatsapp üzerinden gönderilen ve tamamen ŞANTAJ içeren mesajı için gazetecilik etiği gereği haberi yapmadan önce karşı tarafa sorma ve dinleme gereği duyduğunuzu belirtiyorsunuz.Şimdi soruyoruz Whatsapp üzerinden bu güne kadar  Hangi haber için o haberin muhatabına  “ Sana bu haberden bir sıkıntı olur mu “ diye  gazetecilik etiği gereği mesaj gönderdiniz? bir tane daha örneğini gösterin bize.Ve Murat Yılmazer’e soruyoruz o üzerinde gezindiğin aracını hangi şartlarda aldın? Aracın icralık mıdır? Aracının kasgosu mevcut mudur? Birilerine çamur atmadan önce kendi aracındaki çamurları silmeyi hiç düşündün mü?

Sonra 35 Yıllık gazeteci üstadımız, Genel yayın yönetmenimiz Türkiye’de isim yapmış 3 basılı kitabı bulunan 5 kez Sinop gazeteciler cemiyeti başkanlığı yapmış, Türkiye gazeteciler federasyonu yönetim kurulu üyeliğine seçim ile getirilmiş Yaptığı doğru ve ilkeli habercilik nedeniyle siyasi kararlar neticesinde Türkiye’nin en çok yargı önüne çıkartılan gazetecilerinden biri olan Sayın Mete Çağdaş’ı haber-emek hırsızı olarak lanse etmeye çalışma cüretini nerden alıyorsunuz? Siz kimsiniz ki sizin haberinizi çalalım veya alıntı yapalım. Bir haber yapılır o haberin ayrıntıları gözden kaçırılır ise USTA GAZETECİLİK ANLAYIŞI ile o ayrıntılar haberin devamını getirir.Eğer sizin haber hırsızlıktan kastınız bu ise sizin gazeteciliğinizden şüphe duyarız.HALKSESİ.COM ‘da haber yayınlandığı ve sonra kaldırıldığını iddia ediyorsunuz.Var mı elinizde belgesi? Hangi haber yayınlanmış ve yayından kaldırılmış belgeleyin de görelim. Eğer haber kaldırılmışsa da kesinlikle MAHKEME KARARI ile kaldırılmıştır. Bir de Aile durumu söz konusu olduğunda… Çünkü biz Aile mefhumuna en derin saygıyı duyan bir kuruluşuz.

Mete Çağdaş’ın sigortasının nasıl ödendiği ile ilgili merakınızı da giderelim.Mete Çağdaş’ın vergi mükellefliği biteli nerde ise 2 yıl oldu.Ve dikkat edilirse HALKSESİ.COM da bir adet olsun REKLAM bulamazsınız.bizde reklam yayımlanmaz çünkü biz sadece HABERCİLİK yapıyoruz.Onun için vergi mükellefi olmak zorunda değiliz.Emekliliği için geride kalan kısa süreyi tamamlamak adına Sinop’ta NAMUSU ile ŞEREFİ ile düzgün dürüst iş yapan ve adı hiçbir kirliliğe karanlığa pisliğe karışmamış.5 vakit namazında dürüst  bir genç iş adamı tarafından firmasının basın yayın danışmanlığı anlamında görevlendirilerek sigortası ödenmektedir.Önemli olan sigortanın ödenme şeklidir.ve bu hukuken SUÇ DEĞİLDİR yapılan ödeme tamamen YASALDIR.

SONLAR İKEN…

Gazetecilik  ilkeleri bellidir.” Sinop pusulası” denilen gazete bu ilkelere uymamaktadır.Eski bir çoban’ın, ( kaldı ki  tahsil durumu da ilkokul 3’ten  terk mi? İlkokul bitirdi mi? Belli değil onunda belgesini yayınlarsanız memnun oluruz.)Gazetenin sahibi olduğunu iddia eden ama  bizim eşi Fatma Emriye Yılmazer’in üzerinden yayımlattığını çok iyi bildiğimiz o gazete ile   Sinop’ta onurları ile tarafsız ve ilkeli gazetecilik yapan bizlere zarar verildiği kamuoyu tarafından artık çok iyi bilinmektedir.

Murat Yılmazer “ Gazeteci değildir” ilkokul mezunlarına tanına bir fırsat ile aldığı sarı basın kartı onun gazeteci olduğunu tanımlamaz.Kaldı ki bu ülkede  gazetecilik sıfatı taşımayan çok kişini o sarı basın kartına sahip olduğuna tanık olabilmek mümkündür Murat Yılmazer denilen şahıs da bunlardan biridir.

Bu şahıs kendisine iyilik yaparak eşinin üzerine çektirdiği kooperatif kredisine KEFİL yaptığı çalışkan dürüst bir il müdürü olan bu yüzden de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize’de görevlendirilen Sinop’un evladı Mustafa Çelik’i kendisine borçlu imiş de bu borcunu ödememiş de onun için parasını istemiş miş de gibi tamamen uydurma kurgu yalan ve iftira ile çamur atmaya kalkıştığını işte size belgeleri ile sunduk.Artık karar Siz değerli okuyucularımızın bundan sonra bu şahsiyeti ve gazetesini muhatap almayacak hiçbir haberine itibar gösterip ciddiye alıp cevap vermeyeceğiz.Çünkü biz ancak gazete gibi Gazeteye  GERÇEK ONURLU İLKELİ DÜRÜST İNSANLARA ÇAMUR ATMAYAN İFTİRA YAPMAYAN YALAN DOLAN İŞLER ÇEVİRMEYEN  ŞANTAJ VE TEHDİT İÇERİKLİ MESAJLAR İLE KİŞİLERİN ONURU VE HAYSİYETİ İLE OYNAMAYAN  GAZETECİLERİ KENDİMİZE MUHATAP ALIRIZ.

SEN KİMSİN Kİ

Artık gerçek mesleğin olan çobancılığa geri dön,memleketin Boyabat’a git ve ne yapacaksan orada yap.Burada Namusu şerefi ile dürüst işini yapan insanların onuru ile oynama.Ve göreceksin Sinoplular sana hak ettiğin ve anlayacağın dilden bizim adımıza cevabını vereceklerdir.Ve sen YARGI ÖNÜNDE bu yaptığın İFTİRA,ŞANTAJ ve EVRAK ÜZERİNDE SAHTEKARLIK YAPMAK suçlamalarıyla hesabını da ayrıca vereceksin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.