Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 16°C

GÜRBÜZ’DEN KENT LOKANTASI MÜJDESİ!

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Metin Gürbüz, Kent Lokantası projesini duyurdu.

GÜRBÜZ’DEN KENT LOKANTASI MÜJDESİ!
18 Mart 2024 12:04

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, belediye başkan adaylarının proje tanıtımları devam ediyor. CHP Adayı Gürbüz, Belediye Meclis Üyesi Adayı Sarper Kaçar ile birlikte Sinop Otogarına giderek üst katında incelmelerde bulundu. Buranın belediyeye ait tüm malzemelerinin hazır olduğunu ve kent lokantası haline dönüştürüleceğini müjdeledi. Öğrencilerin de kafe olarak kullanabileceğinin altını çizen Gürbüz, söz konusu alanda öğrenciler başta olmak üzere tüm vatandaşlara sağlıklı ve ucuz yemeği sunacaklarını söyledi.

Temizlik ve restorasyon çalışmalarını tamamlayıp hizmete sunacaklarını kaydeden Gürbüz; “Yaklaşık 120 kişilik bir mekâna sahip Sinop Otogarının üzerinde, bize ait hazır kurulu düzeni olan da bir mekandayız. Hem mutfak malzemeleri var hem buzdolabı var. Temizlik ve restorasyonu yapıldıktan sonra çok rahat bir şekilde bu alana en kısa zamanda bir kent restoranı olacak. Bölgede diğer kamu binalarının da olduğu düşünüldüğünde hem kamu görevlilerinin de bir yemek restoran ve kent lokantası hizmeti verecek nitelikte yakın bir yer. Bu amaçla da burası işlevsel hale getirilecek.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.