Dolar 32,3944
Euro 34,8013
Altın 2.439,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Sal 16°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 16°C

GÜRBÜZ; “GELİNCİK PAZARYERİNİ MODERN HALE GETİRECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Metin Gürbüz, Gelincik Kapalı Pazaryerinin kente yakışmadığını, daha modern bir pazaryeri yapacaklarını söyledi.

GÜRBÜZ; “GELİNCİK PAZARYERİNİ MODERN HALE GETİRECEĞİZ”
7 Mart 2024 13:08

Gelincik pazaryeri uzun zamandır Sinopluların gündeminde yer alıyor. Bakımsızlığı ve kullanımı uygun olmaması bakımından pazaryerinin yenilenmesi talep ediliyordu. Halk arasında Cumartesi pazarı olarak tabir edilen ve Gelincik Mahallesi üzerinde yer alan kapalı Pazar yerinin görüntü ve kullanım açısından kente yakışmadığını belirten Gürbüz, modern bir Pazar yeri oluşturacaklarını ifade etti.

“SON DERECE HAKLILAR”

Mahalle sakinlerinin pazaryeri için haklı talepleri olduğunu aktaran CHP Adayı Gürbüz; “Buradan yararlanan vatandaşlarımızın haklı bir talepleri var. Daha modern, daha büyük bir Cumartesi pazaryerine ihtiyaç duyduklarını söylüyorlar. Bence son derecede haklılar. Bu pazaryeri aynı zamanda kaldırıma ve caddeye taştığı için zaman zaman burada yaya trafiğine ve trafik araçlarını sıkıntıya sokuyor. Trafik kazalarıyla karşılaşıyoruz. Son derece sağlıksız koşullar var. Çok keyif aldığımız kente yakışır bir görüntüyle karşı karşıya değiliz. Burada yaşayan ve pazaryerinden yararlanan vatandaşlarımızın, hemşehrilerimizin daha sağlıklı bir ortamda pazaryeri ihtiyacını karşılamalarını burada bu hizmeti almalarını sağlayacağız, yapacağımız projeyle.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.