Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Güneşin Kızları Bitecek Mi? İşte Dizinin Son Durumu!

Yayınlandığı günden itibaren 30’u aşkın bölümü yayınlanan Güneşin Kızları’nda final kararının alındığı belirtildi.

Güneşin Kızları Bitecek Mi? İşte Dizinin Son Durumu!
10 Mart 2016 22:42

Kanal D ekranlarında yayınlandıktan çok kısa bir sonra büyük bir hayran kitlesine sahip olan Güneşin Kızları’nda yolun sonuna gelindi. Yapılan açıklamada dizinin final yapacağı belirtildi.

Yayınlandığı günden itibaren 30’u aşkın bölümü yayınlanan Güneşin Kızları’nda final kararının alındığı belirtildi. Twitter üzerinden duyurulan bu gelişme sonrasında sosyal medya üzerinden Güneşin Kızları’nın bitmemesi için kampanya düzenlenirken, düzenlenen kampanya bir milyon mesaj alarak rekor kırdı.

Yayına başladığı ilk günden itibaren Pazartesi akşamlarında yayınlanan Güneşin Kızları’nda yaşanan sorunlar ve reyting nedeniyle yayın günü değişikliğine gidilmişti. Bu karar sonrasında Cumartesi günleri yayınlanmaya başlanan Güneşin Kızları’na beklenen ilgi görülmezken, hafta sonu olması nedeniyle reytinglerde istenen başarıya ulaşılamadı.

Yaşanan bu sorunlar sonrasında dizinin final yapması için karar alınırken, bu konuda yapılan resmi açıklamada dizinin 39. Bölüm ile birlikte yayın hayatına son vereceği belirtildi.

Mevcut durumda pek çok soru işareti hala sürerken, dizinin nasıl biteceği, nasıl bir final yazılacağı merak ediliyor. Güneşin Kızları yeni bölümü ile Cumartesi akşama Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.