Dolar 32,2550
Euro 34,6825
Altın 2.401,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C

Günde 20 Aileye Gıda Yardımı

Ayancık Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Soner ÇALIŞKAN tarafından gerçekleştirilen organizasyon ile günde 20 aileye gıda ve değişik yardımlarda bulunuluyor.

Günde 20 Aileye Gıda Yardımı
11 Nisan 2016 18:23

Ayancık Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Soner ÇALIŞKAN tarafından gerçekleştirilen organizasyon ile günde 20 aileye gıda ve değişik yardımlarda bulunuluyor.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı  Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen organizasyon ile günde 20 aileye gıda ve değişik yardımlarda bulunuluyor. Ocak hizmet binasında gerçekleştirilen organizasyon sayesinde onlarca yoksul ailenin yüzü güldü.
YARDIMLAR DÜZENLİ ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Ayancık Ülkü Ocakları Başkanı Soner ÇALIŞKAN, yönetim olarak bir süre önce aldıkları karar çerçevesinde bu şekilde bir yardım organizasyonunun düşüldüğünü ve hayata geçirildiğine dikkat çekti. Ayancık Ülkü Ocakları hizmet binasında oluşturdukları bölümde yoksul ailelerin her türlü ihtiyaçlarının karşılandığına dikkat çeken ÇALIŞKAN, “Yönetim olarak aldığımız karar neticesinde kentte yaşayan yoksul ailelerimize yönelik yardım edebilmek için yola çıktık. Kısa süre içerisinde hayırsever vatandaşlarımızın bize ilettikleri yardımları düzenli olarak yoksul ailelerimize dağıtmaya başladık. Bizlerde yönetim olarak yoksul ailelerimize iletmek üzere kendimiz yardımlara katkı sunmaya başladık” dedi.

“BİZDEN SONRADA BU ORGANİZASYON SÜRECEK”

Görevde kaldıkları süre içerisinde yardım organizasyonunun düzenli bir şekilde devam edeceğine dikkat çeken Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı  Başkanı Soner ÇALIŞKAN, “Dönemimiz boyunda yardımlarımız aralıksız bir şekilde sürecek. Bizlerden sonra yerimize gelecek arkadaşlarımızın da aynı şekilde yardım organizasyonunu sürdüreceklerine inanıyoruz. Yoksul ailelerimizin yüzünü azda olsa güldürebilmek bizim için oldukça önemli. Bize başvuran yoksul ailelerimizin başta gıda sorunları olmak üzere giyim ve benzeri sorunlarına çözüm bulmak manevi değeri ölçülemez bir mutluluktur” diye konuştu.

 

YORUMLAR

  1. HARUN ÇELİK dedi ki:

    helal olsun başkan başarılarının devamını diliyorum …..