Dolar 32,5978
Euro 34,6499
Altın 2.526,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 20°C

Gün Kenetlenme ve Bir Olma Zamanı

Samsun Cumhuriyet Meydanında vatan nöbetinin 16. gününde Roman vatandaşların yoğun sevgisi ile karşılaştı.

Gün Kenetlenme ve Bir Olma Zamanı
31 Temmuz 2016 20:39

Samsun Cumhuriyet Meydanında vatan nöbetinin 16. gününde Roman vatandaşların yoğun sevgisi ile karşılaşan Başkan Tok, Roman vatandaşlarla birlikte milli birlik ve dayanışma coşkusunu doyasıya yaşadı. Tok, ” Gün kenetlenme, bir ve beraber olma günüdür” dedi.

Türkiye’nin  hainlere karşı aynı bayrak etrafında birleştiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,   Milletimiz darbe kalkışmasına karşı ay yıldızın etrafında kenetlendiğini söyledi. Farklı düşünce ve  görüşten her insanın 16 gündür meydanlarda vatan nöbeti tuttuğunu ifade eden Başkan Tok, Millet olarak her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğuna vurgu yaptı.

“MİLLİ DİRENİŞ MİLLİ BİRLİK

Türkiye’nin dönüm noktasında olduğunu belirten Başkan Erdoğan Tok,  ” Siyasi görüşümüz ne olursa olsun, darbeye karşı bir ve beraber olmalıyız. Daima demokrasinin yanında yer almalıyız. 15 Temmuz gecesi millet olarak gösterdiğimiz direnişi, birlik ve beraberliğimizi hiç eksiltmeden sürdürmek zorundayız.” dedi.
79 MİLYON TEK YUMRUK

Türk Milletinin darbe girişimine karşı tek yürek ve tek yumruk olduğunu kaydeden Tok, ” Milletimiz, birlik ve beraberliğini, bölünmez bütünlüğünü içeriden ülkeyi bölmeye ve parçalamaya kalkışan FETÖ terör örgütüne ve tüm dünya devletlerine göstermiştir. Milletimiz zor zamanlarda kenetlenmenin, vatan toprağı ve bağımsızlığımızın sembolü ay yıldızlı bayrağımızın özgürce dalgalanması için düşmana karşı birlik ve beraberliği canını ortaya koyarak göstermiştir. Kadını, erkeği, yaşlısı, genci ülkesinin geleceği için hayatını feda etmiştir.

Kurşunların önüne duran tank paletlerinin altında duran aziz milletimiz kutsal vatan topraklarına sarsılmaz iman ve inançlarıyla sahip çıkmıştır.  15 Temmuz darbe kalkışması ile ilk defa ülkemizde her türlü siyasi partiye sahip kadını çocuğu genci yaşlısı hepsi sokaklara dökülerek demokrasiye sahip çıkıyorum demenin cesaretini gösterdi Siyasi partilerimizin tamamı demokrasiye sahip çıkabilmek için müthiş bir beraberlik sergiledi. Bu birlik ve beraberliğimiz karşısında hiçbir gücün duramayacağını tüm dünya öğrenmiş oldu. ” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.