Dolar 32,3675
Euro 35,0041
Altın 2.323,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Güle güle Tafarel

Galatasaray ile Claudio Taffarel’in yolu bir kez daha kesin olarak ayrıldı. Tüm takımın büyük saygı ve sevgisini kazanan Taffarel’in vedasında bazı çalışanların ağladığı dikkati çekti.

Güle güle Tafarel
Aslan Özdemir
3 Ağustos 2016 15:52

4 yıldır Galatasaray kaleci antrenörü olarak görev yapan Brezilyalı efsane, ailevi sebepleri nedeni ile ülkesine dönme kararı almıştı. Claudio Taffarel bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gelerek, teknik heyet, futbolcular ve çalışanlar ile vedalaştı.

Hayrettin Kaya

 Taffarel’in onuruna tesiste mangal partisi organize edildi. Tüm takımın tartışmasız büyük saygı ve sevgisini kazanan Taffarel’in vedasında bazı çalışanların ağladığı dikkati çekti.

 Taffarel’in ayrılmasına en fazla üzülenlerin başında da kaleci Muslera geliyordu. Uruguaylı yıldız, Instagram hesabında Taffarel ile beraber fotoğraf paylaştı ve üzüntüsünü dile getirdi. Galatasaray Yönetimi de Taffarel’e bir teşekkür plaketi verecek ve kendisine kapının her zaman açık olduğu bildirilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.