Dolar 28,8928
Euro 31,2380
Altın 1.878,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
15°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 13°C
Cts 11°C
Paz 12°C

Gugulumdakiler ‘Boyacı’ ile perde açıyor

Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) perdeleri açmaya hazırlanıyor. 2016 – 2017 yılı tiyatro sezonunda Tuncer Cücenoğlu’nun yazmış olduğu ‘Boyacı’ adlı eseri ile birlikte provalara başlıyor.

Gugulumdakiler ‘Boyacı’ ile  perde açıyor
31 Temmuz 2016 09:21

MİZAHDER yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Gugulumdakiler Tiyatro Yönetmeni Ali Kemal Yılmaz, Bizleri merakla bekleyen değerli izleyicilerimize sürpriz yapacağız diyor. Yılmaz, “ Bu yıl çok farklı bir oyun ile izleyicilerimizin karşısına çıkıyoruz. Trabzon bir çok alanda olduğu gibi sanatta da önde bir kent. Gugulumdakiler adlı grubumuz ile birlikte Trabzon sanatına hizmet vermek bizim için gurur verici. Her yıl olduğu gibi bu yılda perdeyi farklı bir oyun ile açacağız. Trabzon’u sanat şehri yapan başta Büyükşehir belediyesi ve Ortahisar Belediyesine de teşekkür ederiz. Onların desteği ile birlikte Trabzon’da sahne sanatları daha önemli başarılara imza atıyor” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.