Dolar 32,3360
Euro 35,1748
Altın 2.245,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 12°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
12°C
Parçalı Bulutlu
Sal 12°C
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 10°C

Google Reklamları Nasıl Yapılır?

Google dünya çapında en çok kullanılan arama motoru olarak biliniyor. Kullanıcılar ihtiyaç duydukları her şeyi google üzerinden aratarak ulaşmayı tercih ediyor.

Google Reklamları Nasıl Yapılır?
Hayrettin Kaya
16 Ocak 2020 13:14

Google dünya çapında en çok kullanılan arama motoru olarak biliniyor. Kullanıcılar ihtiyaç duydukları her şeyi google üzerinden aratarak ulaşmayı tercih ediyor. İnternet kullanımının da artış göstermesinin etkisiyle artık işletmeler, şirketleri firmalar da dijital pazarlamayı tercih ediyor. Buda arama motorları içerisindeki rekabeti her geçen gün arttırıyor. Tüm site sahipleri google arama motorlarında ön plana çıkak ve daha görünür olmak için profesyonel hizmetler alıyor. Elbette bunu da düşünen google kullanıcıların yatırım yatığı farklı hizmetler sunmayı da ihmal etmiyor. Bunlardan biri de google reklamlarıdır. Diğer adı ile google ads hizmeti sitenizin reklam ile arama motorunun üst sıralarında yer almasını sağlıyor. Google ads hizmetine bir nevi çevrimiçi pazarlama aracı da demek yanlış olmayacaktır. Peki, google reklamları nasıl yapılır?

Aslan Özdemir

Site sahipleri seo çalışmalarının yanı sıra google ads reklamlarını da tercih ediyor. Aslında artık google ads reklamı vermek eskisinden çok daha basittir. Bunun için hangi sektörde yer aladığınız, neyi pazarlamaya çalıştığınız ve hedef kitlenizin kim olduğunu belirlemeniz önemli bir detaydır. Yine hangi hizmet bölgesinde daha fazla görünür olmak istediğinize de karar vererek bütçenize göre google ads reklam hizmeti almanız mümkündür. Google ads’e bütçe ayırmanız sizi biraz düşündürebilir. Nitekim ayırdığınız her reklam bütçesi satışlarınızın da artmasına doğruda etki ediyor. Seo çalışmaları uzun vadede size büyük etkiler gösterir ancak google ads reklamları anında sitenize trafik çekmenize yardımcı olarak, hedef kitlenizi arttırdığı gibi pazarladığınız ürünün daha hızlı satılmasını da destekler. Bu konuda Mobitek ile iletişime geçerek hızlı, etkili ve profesyonel bir şekilde hizmet alabilirisiniz. Ayrıntılı bilgi ve sorularınıza yanıt almak için de Mobitek’in size özel olarak hazırladığı yazıyı https://mobitek.com/google-reklamlari/ adresinden inceleyebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.