Dolar 32,3296
Euro 35,0275
Altın 2.282,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Google Play Store yeni güncellemesi yayınlandı, peki nasıl indirilir?

Google Play Store’un yeni güncelleme aldığı ve yenilendiği belirtildi.

Google Play Store yeni güncellemesi yayınlandı, peki nasıl indirilir?
Aslan Özdemir
22 Şubat 2016 11:33

Arama motoru devi Google, Play Store’deki uygulamalarının ücretlerine indirim getirdi. Google, ilk indirimi Hindistan’da yapmıştı. İndirimin ardından uygulamaların yüklenme sayısı arttı. Bunun üzerine Google, indirimi bütün ülkelere yansıtmaya başladı. İndirimle beraber Google Play store indir 2 TL’lik minimum fiyat bundan sonra 0,59 TL oldu.

Hayrettin Kaya

Geçtiğimiz günlerde Android ekosistemindeki tüm ana akım üreticilerin Android 6.0 güncellemesini alacak olan cihazlarını zamanıyla birlikte listelemiştik hatırlarsanız.
Şimdi ise Play store üzerinde Samsung’un güncellemeye ilişkin resmi takvimlemesi geldi. Detaylara geçmeden önce pek çoğumuzun merak ettiği ana soruyu cevaplayalım ama:

Note 3 ve Galaxy S4 (neo, mini vb. gibi türevleri dahil) güncellenmeyecek.

Evet; listemize geçebiliriz:
Şimdi de özetini geçelim:
Güncellemeler 3 aşamada verilecek. İlk aşamada Galaxy S5 ile Note 4’den bugüne kadar çıkan tepe seviye akıllılar ile Galaxy Alpha var. Tablet ayağında ise yine tepe seviye S2 ailesi yer alıyor.

Note 5 Aralık’ta güncellenecek. Test aşaması bitmiş ve karşı yüklemeler başlamış durumda.S6 ailesi test aşamasında. Ocak 2016’da gelecek güncelleme. Note 4’ler Şubat’ta, A8 Mart’ta S5 ile Tab S10.5 ise Nisan’da alacak. Alpha ile Galaxy A8 hariç A/E ve J serileri henüz onay aşamasında. Tab S 8 ve Tab A serisi tabletler de onay bekliyor. Note 3, S4 (ve J1) güncellemeyi almayacak.

Google Play Store uygulamasında ürün indirmeye ve satın almaya başlamak için cihazınıza bir Google Hesabı eklemeniz gerekir.

Hesabınız Google tarafından barındırılan bir alan adındaki Gmail adresiniz veya kullanıcı adınız olabilir. Cihazınıza birden fazla Google Hesabı ekleyebilirsiniz.

Cihazınıza Google Hesabı eklemek için aşağıdaki adımları uygulayın:

Cihazınızın ana Ayarlar menüsünü açın.

“Hesaplar” bölümünün altında, + Hesap ekle’ye dokunun.

Google Google’ı seçin.

Mevcut hesap seçeneğini (varolan bir hesabınızı eklemek istiyorsanız) veya Yeni’yi (yeni bir hesap oluşturmak istiyorsanız)
belirleyin.

Hesabınızı eklemek için talimatları uygulayın.

Hesabınızı ekledikten sonra, Google Play’de ürün satın almak için wallet.google.com adresinden hesabınızda oturum açarak
Google Cüzdan’ı hesabınıza ekleyin.

İpucu: Yanlışlıkla yapılan veya yetkisiz satın alma işlemlerinin olmasını önlemeye yardımcı olmak için hesabınızda şifre koruması kullanın.

Google play storeyi indirebilmek için akıllı telefonlarınızın google arama motoruna google play store yazmanız yeterli olacaktır. Bu uygulama en güncel linklerden tutun da en yeni oyunlara kadar her türlü uygulamayı içerisin de tutan bir uygulamadır. Facebook , twitter , oyunlar ve daha bir sürü uygulamayı telefonunuza yüklemeniz de büyük kolaylık sağlamaktadır. Bu uygulamayı kullanırken veya indirirken herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Bu uygulamayı indirebilmeniz için yada bu uygulamayı kullanabilmeniz için internetinizin olması yeterli olacaktır.

Google Play ile akıllı telefonunuz üzerinde ihtiyacınız olan şeyler Google Play indir üzerinde yer alan ücretli oyun ve uygulamaları, sadece kredi kartınızı Google Play store indir hesabınız üzerine tanımlayarak hemen satın alır Android cihazlarınız üzerine yükleme yapabilirsiniz.

Ayrıca Google Play indir hesabınıza birden fazla cihaz tanımlayabilir ve indirmek istediğiniz uygulamaların veya oyunların cihazlarınız uyumlu olup olmadığını görüntüleyebilmeniz mümkün. Bir diğer özeliğide mobil cihazlarınız üzerinde yer alan tüm uygulamaları, oyunları ve diğer verileri Google Play store indir hesabınız üzerinede yedekleyebilir tablet yada telefonunuzun başına bir şey geldiğinde tüm verilerinizi mobil cihazınıza yeniden yükleyebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.