Dolar 32,5065
Euro 34,9601
Altın 2.434,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Gökhan Gönül’den Sakatlık Şoku!

UEFA Avrupa Ligi son otuz iki turu rövanş karşılaşmasında Lokomotiv Moskova ekibine konuk olmuş olan Fenerbahçe kulübünde Gökhan Gönül üzüntü verici bir sakatlık görüldü. Rusya’da oynanmış olan karşılaşmada ilk yarının son anları içerisinde yaşanmış olan bir pozisyonda sakatlanmış olan Fenerbahçe’li futbolcu devre arasını dahi bekleyemedi belirtildi..

Gökhan Gönül’den Sakatlık Şoku!
25 Şubat 2016 23:30

UEFA Avrupa Ligi son otuz iki turu rövanş karşılaşmasında Lokomotiv Moskova ekibine konuk olmuş olan Fenerbahçe kulübünde Gökhan Gönül üzüntü verici bir sakatlık görüldü. Rusya’da oynanmış olan karşılaşmada ilk yarının son anları içerisinde yaşanmış olan bir pozisyonda sakatlanmış olan Fenerbahçe’li futbolcu devre arasını dahi bekleyemedi belirtildi.

Kanarya’nın teknik direktörü Vitor Pereira, 44. dakikada Gökhan’ı oyundan aldı ve genç oyuncu Şener Özbayraklı’yı sahaya sürdü.

Milli sağ bek Gökhan’ın net durumu yapılacak kontrol sonrası netlik kazanacak.

Gökhan Gönül: Kazandığımız için mutluyuz

Fenerbahçe’nin başarılı sağ beki Gökhan Gönül maç sonu hem sakatlığı ile ilgili hem de karşılaşmanın değerlendirmesini yaptı.

İşte Gökhan Gönül’ün maç sonu açıklamaları;

“Kaburgam kırılmıştı ve son 3 maçta sakatlığım tam geçmeden sahaya çıktım. Bundan dolayı ufak tefek sıkıntılar yaşıyorum. Yakında tamamen iyileşeceğim.”

“Kazandığımız için mutluyuz. Evinde 2-0 kazanınca deplasmanda bu skorun rahatlığı oluşabiliyor. Elde 2-0 var diye yaslanınca üzerine golü yedik. Beraberlik golünü bulunca rahatladık.İnşallah Finale kadar yürüyeceğiz.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.