Dolar 32,5994
Euro 34,7386
Altın 2.496,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 20°C

Gökhan Gönül Beklenen Derbide Yer Alamayacak!

Kaburgasına karşı büyük bir darbe almış olan usta oyuncu Gökhan Gönül, Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nin favorilerinden birisi olduğunu dile getirdi. LOKOMOTİV Moskova müsabakasının 44’üncü dakikası içerisinde oyundan çıkmış olan Fenerbahçe ekibinin yıldız oyuncusu Gökhan Gönül, “12-13 gün önce kaburgamda bir kırıklık görüldü. Bu karşılaşmaya da bu problem ile sahada yer aldım. Bir darbe aldığım zaman oyundan çıkmam gerekli oldu” ifadelerinde bulundu..

Gökhan Gönül Beklenen Derbide Yer Alamayacak!
26 Şubat 2016 09:47

Kaburgasına karşı büyük bir darbe almış olan usta oyuncu Gökhan Gönül, Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nin favorilerinden birisi olduğunu dile getirdi. LOKOMOTİV Moskova müsabakasının 44’üncü dakikası içerisinde oyundan çıkmış olan Fenerbahçe ekibinin yıldız oyuncusu Gökhan Gönül, “12-13 gün önce kaburgamda bir kırıklık görüldü. Bu karşılaşmaya da bu problem ile sahada yer aldım. Bir darbe aldığım zaman oyundan çıkmam gerekli oldu” ifadelerinde bulundu.

‘YASLANMAYIN’ DEDİ

Fenerbahçe’nin bu sene Avrupa Ligi’nin favorilerinden olduğunu söyleyen Gökhan, “Çok iyi bir kadromuz var, bizim bu sezon kupayı kazanamamız sürpriz olur” dedi.

Gökhan Gönül şöyle devam etti: “Aslında evinizde galip geldikten sonra deplasmana gidince 2-0’ın verdiği rahatlık daha rahat olmanızı sağlıyor. Hocamız bizden tamamen kazanmamız için çıkmamızı istedi. Ama yaslandık ve devrede de gol yiyince iyice geri çekildik. Finale giden takım hak ederek gidecek, rakip kim olursa olsun taraftarımızla bütünleşip geçeceğiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.