Dolar 32,5243
Euro 34,8011
Altın 2.430,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Gmail’e Ücretsiz Kayıt Olma Yöntemi! Gmail Hesabı Nasıl Açılır?

27 Şubat 2016’dan itibaren Google’ın mail servisi olan Gmail’e kayıt olmak kolaylaştı. Gmail hesabı nasıl açılır ve gmail ile nasıl mail atılır? Tüm bilgiler haberimizde.

Gmail’e Ücretsiz Kayıt Olma Yöntemi! Gmail Hesabı Nasıl Açılır?
27 Şubat 2016 19:36

27 Şubat 2016’dan itibaren Google’ın mail servisi olan Gmail’e kayıt olmak kolaylaştı. Gmail hesabı nasıl açılır ve gmail ile nasıl mail atılır? Tüm bilgiler haberimizde.

Günümüz de Gmail hesabı nasıl açılırbilmeyenler olmaktadır. Bizde bu kişiler için gmail yani Google Mail servisinden mail hesabı nasıl açacağınızı anlatıyoruz.

Teknoloji devrinde yaşıyoruz ve teknoloji devrinde iğne ucu kadar bir yer almak için bile sizlerden bir mail adresi istiyorlar. En basitinden android cep telefonu kullanıyorsanız bir gmail hesabınızın olması sizden isteniyor. iOS telefon kullansanız onlarda her hangi bir mail hesabı istiyorlar.

Aynı şekilde bir iş başvurusu yaptığınızda, bir facebook veya twitter hesabı açmak istediğiniz zaman yine kendinize ait bir mail hesabınızın olması gerekiyor.

Mail hesabı olmayan kişiler internet ortamına hiç bir yerden giriş yapamıyorlar. En basitinden bir e-ticaret sitesinde ürün beğendiğiniz zaman sizden üye olmanızı isteyecekler ve yine mail adresi gerekecek. Bütün bu tarz sorunlar ile boğuşmak istemiyorsanız sizlere Gmail Üye Olma işlemini aşama aşama anlatacağız.

Gmail Hesabı Nasıl Açılır ?

İlk olarak hemen gmail.com sitesine giriniz ve web sayfasından Gmail Üye olma sayfasına gireceksiniz.

Açılan sayfada hemen bir form gelecek karşınızda bu form üzerinde doldurma yapmanız gerekiyor.

1- Adınız ve Soyadınızı giriniz.
2- İstediğiniz kullanıcı adını yani mail adresini giriniz.
3- Şifrenizi 2 defa giriniz ve doğru olduğundan emin olunuz.
4- Doğum gününüzü gün, ay ve yıl olarak giriniz.
5- Cinsiyetinizi seçiniz.
6- Cep telefonu numaranızı giriniz.
7- Varsa başka mail adresinizi giriniz.
8- Resimde yer alan doğrulama kodunu giriniz ve şartları onaylandığınızı gösteren kutucuğu işaretleyiniz.

Bütün bu işlemleri yapıp ” Sonraki Adım ” butonuna tıkadığınız zaman gmail adresi için üye olmuş olacaksınız. Bilgilerinizi eksiksiz ve doğru girmeniz çok önemlidir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.