Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Yağmurlu
Sinop
23°C
Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 26°C

GİTTİĞİ YERDEN ‘VİZE’ İLE ÇIKIYOR!

Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu; “ Sinop’un ihmal edilmiş, çözümsüzlüğe itilmiş ne kadar sorunu varsa hepsine ayrı ayrı odaklanacağız.” Dedi. Sorunlarla boğulmuş hal ise ona ve ekibine güveniyor.

GİTTİĞİ YERDEN ‘VİZE’ İLE ÇIKIYOR!
13 Şubat 2024 11:36

31 Mart Yerel seçimleri sürecinde AK Parti’den Belediye Başkan Adayı olan Yakup Üçüncüoğlu, halkla bir araya gelmeye devam ediyor. Yapılan ziyaretlerde, halkın sorunlarla boğulmuş ve söz konusu sorunlarla baş başa bırakıldığı gerçeğini, vatandaşların söylemleri doğruluyor. Vatandaşlar, çözüm noktasında  Üçüncüoğlu ve ekibine güvendiğinin altını çiziyor.

TEK BİR PROBLEM KALMAYACAK!

Ziyaretlerde vatandaşları tek tek dinleyen Yakup Üçüncüoğlu; “Hep birlikte Sinop’umuzun Altın Çağı’na yürüyoruz. Sinop’un ihmal edilmiş, çözümsüzlüğe itilmiş ne kadar sorunu varsa hepsine ayrı ayrı odaklanacak, el değmemiş bir tek problem bırakmayacak çözüme kavuşturacağız.” Dedi.

Öte yandan vatandaşlar, Yakup Üçüncüoğlu’nun projelerini merakla beklediklerini de ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.