Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Yağmurlu
Sinop
23°C
Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 26°C

Gerze’de Yaşanan Cinayetin Zanlısı Yakalandı

Sinop’ta tartıştığı arkadaşını öldürerek kayıplara karışan vatandaş Kastamonu’da yakalandı.

Gerze’de Yaşanan Cinayetin Zanlısı Yakalandı
29 Mart 2016 15:52

Sinop’ta tartıştığı arkadaşını öldürerek kayıplara karışan vatandaş Kastamonu’da yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Gerze’nin Şeyhli köyünde 61 yaşındaki Mehmet Çaylı ölü olarak bulundu. Tartıştığı arkadaşı Mehmet Çaylı’nın kafasına sert bir cisimle vurarak öldüren zanlı Kastamonu’da yakalandı.

Olay, Sinop’un Gerze İlçesi’ne bağlı Kurtça Mahallesi’nde meydana geldi. Mehmet Çaylı’ya yakınları telefonla ulaşamayınca evine gitti. Eve giren yakınları Çaylı’nın kanlar içerisinde yerde haraketsiz yattığını görünce hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Eve gelen gelen ekipler başına sert bir cisimle vurulmuş olan Çaylı’nın öldüğünü belirledi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Mehmet Çaylı’nın en son 46 yaşındaki S.K. ile birlikte olduğunu tespit etti. Arkadaşını öldürdükten sonra olay yerinden arkadaşına ait otomobil ile kaçan 41 yaşındaki S.K. Kastamonu’da BÜK Jandarma Karakolunda görevli ekipler tarafından yolu kesilerek yakalandı. Gözaltına alınan S.K. ile ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.