Dolar 32,5881
Euro 34,8027
Altın 2.508,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Gerze'de Sosyal Sorumluluk Projesi

Gerze İlçe Müftülüğünden sosyal sorumluluk projesi

Gerze'de Sosyal Sorumluluk Projesi
1 Ocak 2014 13:41

Gerze İlçe Müftülüğü tarafından "Duyarlılık Projesi" kapsamında, Kur’an Kursları öğreticileri ve öğrencileri tarafından toplanan giyim, gıda, kırtasiye ve mutfak eşyaları ihtiyaç sahibi öğrenci ve vatandaşlara ulaştırılmak üzere Dikmen Dumanlı Yatılı İlköğretim Bölge Müdürlüğü yetkililerine teslim etti.

Düzenlenen programa Sinop İl Müftüsü Mustafa ERKAN, Gerze İlçe Müftüsü Ömer YAY, Dikmen İlçe Müftüsü Hanefi ÇAKMAK, Kur’an Kursu Öğreticileri ve öğrenciler katıldı.

Projeye destek vermek amacıyla programa katılan Sinop İl Müftüsü Mustafa ERKAN yaptığı konuşmada "Kur’an Kursu hocalarımızı ve öğrencilerimizi bu duyarlılıklarından dolayı tebrik ediyorum. Madden küçük ama manen uç noktalarda bulunan hasletlerimizi unutmadan ihtiyaç sahibi kardeşlerimize bir nebze katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen bu projede emeği geçen bütün herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Sevgili öğrencilerimize de başarılar diliyorum" dedi.

Proje kapsamında görüşülen Gerze İlçe Müftüsü Ömer YAY "Kur’an Kurslarımızdaki öğrencilerimizin bu derece duyarlı olmaları, biz idarecilerin çalışma şevkini arttırmakta ve bizleri daha fazla çalışmaya teşvik etmektedirler. İlçe Müftülüğü olarak Duyarlılık Projesi kapsamındaki bu çalışma 4. çalışmamız olacak inşallah. Gönül dostlarımızın desteğiyle projemizi genele yaymak ve bu konuda farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu güzel projeyi hayata geçiren Kur’an Kursu Öğreticilerimizi ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum” dedi.

Proje sorumlusu Site Kur’an Kursu Öğreticisi Ayşe DİNÇ ise "Güzel düşünen güzel görür, güzel gören hayattan lezzet alır cihetinden yola çıkarak, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize bir nebze katkı sağlamak amacıyla çıktığımız bu hayır yarışında, bize destek veren başta İl Müftümüz Mustafa ERKAN ve İlçe Müftümüz Ömer YAY olmak üzere Dikmen Dumanlı Yatılı İlköğretim Bölge Müdürlüğü yetkililerine ve tüm destek sahibi dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Dumanlı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre teslim alınan malzemeler, ihtiyaç sahibi öğrencilere ve vatandaşlara dağıtılacak.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.