Dolar 32,3577
Euro 34,9584
Altın 2.325,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

Gelincik Mahbuz Çalışmaları Tamamlandı

Ayancık sahillerini koruması ve kumlama konusunda başlatılan ve yeni plaj alanları oluşturmak için başlatılan Gelincik mahmuz çalışmalarını tamamladı.

Gelincik Mahbuz Çalışmaları Tamamlandı
Aslan Özdemir
8 Mart 2017 11:47

Ayancık sahillerini koruması ve kumlama konusunda başlatılan ve yeni plaj alanları oluşturmak için başlatılan Gelincik mahmuz çalışmalarını tamamladı.

Hayrettin Kaya

 Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Fen İşleri Müdürü Şehettin Özcan ile birlikte ilçenin plajlarına bir yenisi daha kazandırılmak üzere başlatılan ve tamamlanan Gelincik burnu mahmuz çalışmalarını yerinde incelemelerde bulundu.

Gelincik burnunu turizme kazandırmak için yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Ergün; “Gelincik burnuna yapılmış olan 2 adet mahmuz çalışmalarında sona gelinmiştir. Belediyemiz olarak Ulaştırma Bakanlığı Alt Yapı Yatırımları Genel ve Bölge Müdürlüğü kapsamında yapmış olduğumuz girişimler neticesinde ilçemizde gelincik mevkii olarak bilinen alana 2015 yılında yapılan mahmuza ilave olarak 100 m uzunluğunda yeni bir mahmuz kazandırıldı. Gelincik burnunun turizme kazandırılması ve yeni bir plaj alanı oluşturmak için yapılan mahmuzların tamamlanmasıyla uzun ve geniş kumsal alanlar, güvenli ve daha stabil kıyılar oluşmasını hedefliyoruz. Ayancık İlçemizin turizm geleceğine yeni bir alanın daha kazandırılması çalışmalarında sona gelinmesi bizleri bir kat daha mutlu ediyor. Bu çalışmaları ilçemize kazandırılmasında emeği geçen; Ak Parti Sinop Milletvekilimiz Sayın Nazım Maviş’e ve Ulaştırma Bakanlığı Alt Yapı Yatırımları Genel Müdürlük, Bölge Müdürlüğü ve yöneticilerine minnet ve şükranlarımı sunarım” dedi.

Gelincik Mahbuz Çalışmaları Tamamlandı Gelincik Mahbuz Çalışmaları Tamamlandı Gelincik Mahbuz Çalışmaları Tamamlandı Gelincik Mahbuz Çalışmaları Tamamlandı Gelincik Mahbuz Çalışmaları Tamamlandı Gelincik Mahbuz Çalışmaları Tamamlandı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.