Dolar 32,3271
Euro 35,0620
Altın 2.297,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Karşınızda Galaxy S7 ve S7 Edge!

Güney Kore’de dünya tarafından bilinen şirketlerden birisi olan Samsung, İspanya’nın Barselona şehrinde diğer gün start alacak olan 2016 Mobil Dünya Kongresi’nden bir gün önce yeni cihazlarını ve amiral gemilerini duyurdu. Görkemli bir program ile 5.1 inç büyüklüğünde ki ekran gelecek olan Samsung Glaxy S7 ve 5.5 inç büyüklüğünde ekranlı S7 Edge modellerini tanıtmış olan dev şirketin, resmen duyurmuş olduğu 360 derece video çekebilmekte olan cihazı da büyük ilgi gördü..

Karşınızda Galaxy S7 ve S7 Edge!
Aslan Özdemir
22 Şubat 2016 17:52

Güney Kore’de dünya tarafından bilinen şirketlerden birisi olan Samsung, İspanya’nın Barselona şehrinde diğer gün start alacak olan 2016 Mobil Dünya Kongresi’nden bir gün önce yeni cihazlarını ve amiral gemilerini duyurdu. Görkemli bir program ile 5.1 inç büyüklüğünde ki ekran gelecek olan Samsung Glaxy S7 ve 5.5 inç büyüklüğünde ekranlı S7 Edge modellerini tanıtmış olan dev şirketin, resmen duyurmuş olduğu 360 derece video çekebilmekte olan cihazı da büyük ilgi gördü.

Hayrettin Kaya

Yeni telefonların su geçirmez, sürekli açık ekran ve hızlı şarj özellikleri ise ön plana çıktı. Cihazların getirdiği yeniliklerden sürekli açık özelliği sayesinde bildirimler, saat, takvim gibi içerikler daima görülebilir halde. Ayrıca söz konusu modda iken yeni cihazlar değişik ekran desenlerini de kullanıcıya sunuyor.

Galaxy S7, 2560 x 1440 Megapiksellik Quad HD çözünürlüğe sahip Super AMOLED ekranı 5.1 inç büyüklüğünde ekranla geldi. 4 GB RAM ile gelecek telefon, Qualcomm’un dört çekirdekli Kyro işlemcili Snapdragon 820 yonga setinden güç alıyor. USB Type-C kullanan telefon, Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle geldi. Şirketin, dahili 32 ve 64 GB depolama alanı seçenekleri ile gelen amiral gemilerinin, 200 GB’a kadar microSD kart desteğiyle hafızası artırılabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.