Dolar 32,6992
Euro 34,8918
Altın 2.508,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 20°C

Galaxy S7 kendisini soğutuyor

Galaxy S7 modelleri başarılı bir şekilde kendisini soğutmada bir numara…

Galaxy S7 kendisini soğutuyor
25 Şubat 2016 09:48

İşlemci ve grafik yongası (CPU ve GPU) üzerinden geçen yassı bakır tüp, içerisinde bir sıvı bulunduruyor. Bu sıvı, yongalar ısındığında buharlaşarak hareket ediyor ve bu şekilde soğutma sağlanmış oluyor. Snapdragon 820 ve Exynos 8890 yongalarıyla gelen Galaxy S7, grafik gücünü ARM Mali-T880MP14 ve Adreno 530’dan alıyor. Oyunlarda yüksek performans ve daha gerçekçi grafikler için Vulcan API’yi de destekleyen Galaxy S7 sıvı soğutma teknolojisi ile performansını koruma altına alıyor diyebiliriz.

Henüz detaylı testler yapılmadığı için telefonun sıvı soğutma ile neler yapabildiği bilinmiyor ancak zaten Samsung, özellikler amiral gemilerinde ısınma gibi bir problem yaşamamıştı. Dolayısıyla herhangi bir skandal şimdilik beklenmiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.