Dolar 32,4491
Euro 34,7379
Altın 2.437,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Galaxy S7 Edge yenilendi! Hemde bakın nasıl

Galaxy S7 Edge modellerinin yakın zaman sonrasında gelecek olduğu ve daha yeni özellikler sunacak olduğu bildirildi.

Galaxy S7 Edge yenilendi! Hemde bakın nasıl
16 Şubat 2016 04:41

Galaxy S7 Edge modellerinin yakın zaman sonrasında gelecek olduğu ve daha yeni özellikler sunacak olduğu bildirildi.

Güney Koreli üretici Samsung yeni amiral gemisi serisi ile birlikte hızlı bir çıkış yapmak için hazırlanıyor. Performans konusunda oldukça iddialı olarak Galaxy S7 ailesi bunun yanında bazı yenilikler ve ön siparişte Gear VR hediyesi ile birlikte sunulacak. Tüm bu paket kullanıcıları etkilemek için yeterli olmazsa şirketin son silahı ise Batman vs Superman filmine özel Galaxy S7 Edge modeli.
>>Samsung Galaxy S7 ve LG G5’in sahip olması beklenen 5 önemli özellik 

Süper kahraman filmlerine özel temaya sahip akıllı telefonları Samsung cephesinde daha önce de görmüştük. S6 Edge için Iron Man tasarımı yapan şirket bu modeli Asya bölgesinde kısıtlı bir pazarda satışa sunmuştu. Batman vs. Superman filmi ise şu an için dünya genelinde çok daha fazla potansiyele sahip gibi görünüyor. Filmin büyük bütçesi ve reklam çalışmaları şimdiden bir çok kişiyi beklenti içine sokmuş durumda.

Koreli Blogger’ın verdiği bilgilere göre Batman vs. Superman’a özel Galaxy S7 Edge modelinin çıkış tarihi standart modelin çıkışıyla aynı tarihe denk getirilebilir, ya da temalı modeller Mart sonu veya Nisan başında raflarda olabilir. Bilindiği üzere Film de 25 Mart tarihinde ülkemizde dahil olmak üzere bir çok yerde vizyona girecek, bu durumda Batman ve Superman’lı modeller de en kötü ihtimalle filmle birlikte satışa çıkacak gibi görünüyor.

Hatırlatmak gerekirse Galaxy S7 Edge modelinde, sızdırıldığı kadarıyla 5.5 inçlik Super AMOLED 2K ekran, Snapdragon 820 veya Exynos 8890 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 12MP çözünürlüğünde BRITECELL arka kamera, 3600mAh kapasiteli batarya, microSD desteği, 32GB/64GB depolama kapasitesi, magnezyum alaşımlı çerçeve gibi özellikler olması bekleniyor.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.