Dolar 32,4550
Euro 34,8072
Altın 2.447,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Füsun Demirel’in Dizisi İptal Mi Edildi?

Füsun Demirel’in geçtiğimiz günlerde gerillalar hakkında yaptığı açıklamanın tepkileri hala sürüyor.

Füsun Demirel’in Dizisi İptal Mi Edildi?
14 Mart 2016 23:02

Cumhuriyet Gazetesi’ne verdiği röportaj ile Türkiye’nin gündeminde yer alan ve yoğun tepkiler alan Füsun Demirel’in kariyeri de tehlike altına girdi. Yaptığı röportajda gerilla annesi rolünü oynayabileceğini belirten Füsun Demirel gençlik yıllarında da dağa çıkmak istediğini ve devrim yapmak istediğini söylemişti.

Gazetede yayınlanan bu röportajın ardından Füsun Demirel’e ilk tepkiler sosyal medya üzerinden gelirken bu konuda dizi yapımcıları da tepkisini göstermeye başladı. Füsun Demirel’in ATV’de yeni başlayacak olan Aile İşi dizisinde rol alacak olması ile ilgili bu konuda gelen tepkiler üzerine dizi ve kanal yönetimi tarafından radikal bir karar alındı.

Alınan bu karar doğrultusunda bu hafta yayınlanması gereken dizi ertelendi ve yayın akışından kaldırıldı.

Yanlış Anlaşıldım!

Sosyal medya üzerinden yol tepkiler alan Füsun Demirel yaptığı açıklamada kendi açıklamalarınım yanlış anlaşıldığını söylerken bu konuda geri adım atmak istedi fakat özellikle ATV yönetimine gelen sert eleştiriler ve tepkiler sonrasında dizi akıştan çıkartıldı.

Dizinin ilk bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı da merak ediliyor. Uzun süreden beri ATV ekranlarında tanıtımı yapılan dizinin pek çok önemli oyuncusu bulunurken dizinin böylesine yoğun bir gündemde akıştan kaldırılması dikkat çeken önemli bir ayrıntıydı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.