Friv 3d Oyun oynamak için ne yapmanız gerek?

Friv 3d Oyun sistemini başarılı bir biçimde kullanabilir ve yenileyebilirsiniz.

Friv 3d Oyun oynamak için ne yapmanız gerek?
Aslan Özdemir
27 Şubat 2016 09:19

İnternetin hayatımıza girmesi oyalanacak şeyler bulmamızda bizlere yardımcı oluyor.Özellikle bilgisayarın ve internetin bir arada bulunması internet üzerinden oyunların oynanmasına olanak sağlıyor. Türkiye’de pek çok flash oyun sitesi bulunuyor ve bu sitelerin her birinde birbirinden güzel oyunlar yer alıyor. Flash oyun siteleri her gün yüz binlerce kişinin ziyareti ile karşılaşıyor ve bu nedenle oyunlarını sürekli güncel tutuyor ve her yeni gün yeni bir oyun piyasaya çıkarıyor. Flash oyun sitelerinde hem çocuklara yönelik hem de yetişkinlere yönelik pek çok oyun bulunuyor. Bu oyunları her yaştan kişiye hitap etmesi flash oyun sitelerinin tercih edilmesinde büyük rol oynuyor. Özellikle de friv oyunlarının sıklıkla tercih edilmesinin en büyük sebebi bu oyunların kolay olması ve altyapılarının basit olmasıdır.

Hayrettin Kaya

Friv Oyunları sayesinde sizde internet üzerinde vakit geçirebilir, aynı zamanda eğlenebilirsiniz. Friv oyunlarının veri tabanında reklamlara çok fazla yer verilmiyor. Bu neden ile kullanıcılar reklamlardan uzak sadece oyun oynayarak zaman geçirebiliyor. Bu da Türkiye gibi her sitede reklam veren bir ülkede oldukça önemli bir konudur. Frivol kelime anlamı olarak eğlence ya da vakit geçirme anlamına geliyor. Friv bir anlam ifade etmese de bu isimden yola çıkarak bulunan bir kelime olduğundan Friv Oyunları genellikle vakit geçirmek ve eğlenmek amacı ile kullanıcılar ile buluşuyor.

Tek bir sayfada birden çok kategoride oyunların bulunduğu friv oyunlarında kullanıcılar seçim yaparken kategori kategori gezmek durumunda kalmıyor. Bir çok ünlü markanın ürünlerini sergileyişinden esinlenen friv oyunlarının bu stratejisi onu zirveye taşımaktadır. Friv oyunlarının en bilindikleri arasına yer alan kız oyunları, araba oyunları, macera oyunları, park etme oyunları, bebek oyunları, hazel bebek, zombi oyunları, adam asmaca, süper mario, savaş oyunları, sünger bob, kişilik oyunları, futbol oyunları, dövüş oyunları, çöp adam, beceri oyunları, balon patlatma, anahtar topla, giydirme oyunları, zeka oyunları, kafa topu, motor oyunları kullanıcılar tarafından oldukça çok beğenilmektedir.

Hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap eden Friv Oyunları Google arama motorunda da en üst sıralarda yer alıyor. Kullanıcılar genellikle internet üzerinden oyun oynamak istediklerinde oyun oyna, en güzel oyunlar, friv oyunları olarak arama yapıyor. Böylelikle friv oyunlarına ulaşmak da oldukça kolay oluyor. Aslına bakılırsa bazı kullanıcıların kafalarında soru işaretleri bulunuyor. GTA 5, Counter Strike, Dota ve League of Legends gibi dünya çapında ün kazanmış oyunlar neden bilgisayardan yüksek performans beklerken friv oyunlarının beklentisi çok küçüktür? Çünkü GTA 5, Counter Strike, Dota ve League of Legends gibi oyunların altyapıları oldukça karışıktır ve bu karışıklık yüksek bilgisayar özelliği gerektirir. Oysa friv oyunları basit bir altyapıya sahiptir. Bu neden ile de bilgisayarlarda yer kaplamaz ve görüntü ve performans özellikleri de gerektirmez.

Friv oyunlarında eğlenmek ve zaman geçirmek için flash oyun sitelerine üye olmanız gerekmiyor. Her ne kadar bazı istisnalar olsa da genellikle bu sitelerin hiç biri üyelik istemez. Ayrıca unutulmamalıdır ki Friv oyunlar genellikle bölüm atlamalı ya da seviyeli değildir. Ayrıca uzun hikayeleri de bu oyunlarda bulamazsınız. Kısa hikayelere ya da skorlara bağlı olarak oynanan bu oyunlar sadece o anlık oyundan zevk almanız için tasarlandı. Ayrıca bu oyunları kaydetme ve daha sonra kaldığınız yerden devam etme gibi bir imkanınız da söz konusu değil. Eğer boş vaktiniz var ve bu vakti eğlenerek geçirmek istiyor iseniz hemen flash oyun sitelerine girin ve oyun oynayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.