Dolar 32,5527
Euro 34,9375
Altın 2.444,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Flaş: Seçkin Piriler İle Kaan Tangöze Boşandı

Uzun bir süreden beri magazin gündemini meşgul eden konulardan biri olan Seçkin Piriler İle Kaan Tangöze evliliği sona erdi.

Flaş: Seçkin Piriler İle Kaan Tangöze Boşandı
11 Mart 2016 14:56

Seçkin Piriler İle Kaan Tangöze ile çok güzel bir düğün ile dünya evine girerken ikilinin ilişkisi uzun sürmedi. Duman Grubunun solisti Kaan Tangöze ile Seçkin Piriler, evliliğin ilk günlerinden itibaren sorunlu bir ilişki yaşarken, bu konuda yaşanan olaylar sonrasında ikili arasında ki bağ koptu.

Anlaşmalı Boşandılar!

Boşanma durumları ile ilgili basına açıklamalar yapan Seçkin Piriler, yaptığı açıklamada anlaşmalı olarak boşanacaklarını söylerken, herhangi bir nafaka talebinde de bulunmayacağını söyledi.

İstanbul 16. Aile Mahkemesi’ndeki duruşmada, iki tarafta mahkemede hazır olurken, görülen dava sonucunda hakim boşanmayı onayladı.

Seçkin Piriler Tepkili!

8 Mart Kadınlar Günü’nde eğlenen ve bir erkek ile yakınlaşan Seçkin Piriler, basında bu durumun yer alması sonrasında tepki gösterirken, 3 aydan beri Kaan Tokgöz’ün başka bir kadınla beraber yaşadığını iddia etti. Hatta başka kadınlar ile Kaan Tokgöz’ü yakalayan Seçkin Piriler, bu nedenle de boşanma kararı aldıklarını söylemişti. İkili arasında yaşananlardan sonra boşanmak için mahkemeye başvuran ikili, tek celsede ayrıldı. Böylece uzun yıllardan beri süren ilişki sona ermiş oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.