Dolar 32,4983
Euro 34,5913
Altın 2.471,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ diziye yeni oyuncular girdi

Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ yeni oyuncuların diziye eklendiği bildirildi.

Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ diziye yeni oyuncular girdi
25 Şubat 2016 00:27

Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ yeni oyuncuların diziye eklendiği bildirildi.

ES Film’in yapımcılığını üstlendiği TRT’nin sevilen aksiyon ve dönem dizisi Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’nın, usta oyuncuları bir araya toplayan kadrosuna; iki yeni isim daha katılıyor.

KADİRİ TARİKATININ PİR’İ: AHMET MEKİN!

Filinta’nın bu hafta yayınlanacak bölümünde seyirciyi, Türk sinemasının mihenk taşlarından Sultan Türkan Şoray ve bir diğer usta oyuncusu Kadir İnanır’la birlikte rol aldığı ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ filminde ‘Cemşit’ olarak tanıyıp sevdikleri Ahmet Mekin’le buluşuyor! Türk sinemasında kamera önünde 60. yılını kutlayan, 84 yaşındaki duayen sanatçı Ahmet Mekin; Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ seyircilerini, Kadiri Tarikatının Piri Abdullah karakteriyle selamlayacak. Ve Filinta’nın yeni başlayacak Osmanlı Dönemindeki tüm karışıklıklarda tahta çıkacak yeni Padişah Abdülhamit’in (Hakan Kurtaş), derin İslami bilgisi ve ruhsal öğretilerini içeren duruşuyla akıl ve fikir hocası olacak!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.