Dolar 32,4927
Euro 34,7537
Altın 2.484,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 17°C

Fenerbahçe Kar Edebilir! Emenike Transferinde Ayrıntılar!

Fenerbahçe Kulübü Yönetimi 13 milyon euroya almış olduğu Emenike’nin transferinden zarar etmeyi istememekte kararlı..

Fenerbahçe Kar Edebilir! Emenike Transferinde Ayrıntılar!
30 Ocak 2016 11:15

Fenerbahçe Kulübü Yönetimi 13 milyon euroya almış olduğu Emenike’nin transferinden zarar etmeyi istememekte kararlı. Nijerya kökenli futbolcunun hala çok değerli olduğunu ve ücretinin en az olarak 10 milyon eurodan başlatılmış olduğunu vurgulamak olan yöneticiler geri adım attığı görülmektedir.

Fenerbahçe kulübü, Emmanuel Emenike’nin West Ham ekibine transferi konusu içerisindeki yaşanmakta olan sürecin sonuna yaklaştığı görülüyor. 13 Milyon euro bonservis bedeli karşılığı içerisinde Fenerbahçe’li kulübe adım atmış olan Nijeryalı oyuncu taraftarın en fazla eleştirmiş olduğu isim olmayı başardı.

Geçtiğimiz sezon içerisinde performansı sonrası Al Ain’e kiralanan Emenike’den yarım sezon için yaklaşık 2 milyon euro kazanıldı. Nijeryalı futbolcunun West Ham’a olası satışı ile birlikte sarı-lacivertli takım, Emenike adına ödemiş olduğu bonservis bedelini de çıkarmış olacak.

Nijerya kökenli oyuncunun ilk etap içerisinde kiralık olarak İngiliz kulübüne transfer olabilmesi adına bonservisini elinde bulundurmakta olan Sarı lacivert’li ekibinde onayı gerekmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.