Dolar 32,5293
Euro 34,9386
Altın 2.440,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Fenerbahçe Braga Maçını Hangi Kanal Verecek?

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final mücadelesinde yarın Fenerbahçe tarihi bir maça çıkacak. Yarın akşam saat 20.00’da başlayacak karşılaşmada Fenerbahçe rövanş için avantajlı skor almak için mücadele verecek.

Fenerbahçe Braga Maçını Hangi Kanal Verecek?
9 Mart 2016 21:36

UEFA Avrupa Ligi’nde son 16’ya kalmayı başaran Fenerbahçe yeni turda Braga ile eşleşti. Fenerbahçe Braga karşılaşması yarın akşam TRT 1 ekranlarından yayınlanacak.

Bir önceki turda Lokomotif Moskova’ya karşı iyi bir oyun sergileyen ve turu geçen taraf olan Fenerbahçe’de hedef turu geçmek olurken, maç için taraftarların en çok merak ettiği soruların başında maçın hangi kanalda verileceği.

TRT 1’den Naklen!

Fenerbahçe Braga maçını izlemek isteyenlerin TRT 1’i açması yeterli olacak. Şifresiz bir şekilde verilecek maç aynı zamanda NTV Spor ve TRT radyodan da naklen anlatılacak.

Rövanş 17 Mart’ta

Portekiz’de yapılacak rövanş maço ise 17 Mart tarihinde yapılacak. Fenerbahçe’nin gol yemeden alacağı bir galibiyet rövanş için büyük bir avantaj sağlayacak.

Pereira İddialı

Maç öncesinde Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ile Robin Van Persie ortak bir basın toplantısı düzenlerken, toplantıda tur için iddialı olduğunu söyleyen Pereira, maça iyi hazırlandıklarını söyledi. Pereira’nın ardından söz alan Robin Van Persie ise güçlü bir takım olduklarını ve turu geçmek için çok iyi hazırlandıklarını söyledi.

Fenerbahçe’nin Braga karşısındaki muhtemel 11’i ise şu isimlerden oluşuyor; Fabiano Ribeiro, Şener Özbayraklı, Bruno Alves, Simon Kjaer, Caner Erkin, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Volkan Şen, Luis Nani, Robin van Persie.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.