Dolar 32,4770
Euro 34,9370
Altın 2.435,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Fenerbahçe Bombayı Son Dakikada Patlattı!

Fenerbahçe Kulübü Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu içerisinde Kayserispor kulübünü 1-0’lık bir skor ile mağlup ederek çeyrek finale yükselmiş oldukları karşılaşmada zorlanmış olduklarını fakat hak ederek tur atlamış olduklarını dile getirdi..

Fenerbahçe Bombayı Son Dakikada Patlattı!
31 Ocak 2016 14:17

Fenerbahçe Kulübü Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu içerisinde Kayserispor kulübünü 1-0’lık bir skor ile mağlup ederek çeyrek finale yükselmiş oldukları karşılaşmada zorlanmış olduklarını fakat hak ederek tur atlamış olduklarını dile getirdi.

Kayserispor kulübü mücadelesinin ardından yayıncı kuruluşa konuşmuş olan Pereira, “Çok kaliteli bir kulüp ile karşılaşma gördük. Teknik direktörleri için de aynı durum geçerlidir. Tolunay Kafkas tam bir büyük ekip hocası bence. Kalitelerini gösterdiklerine inanıyorum. Bizim için çok zorlu bir karşılaşma olduğunu belirtmeliyim. Herkesten puan alabilecek bir takım oluşturmuş Kayserispor. Zorlu mücadelenin bazı kısımlarında ise baskı yapmayı başarmış bulunmaktayız. Hak ederek kazanmış olduğumuzu düşünüyorum, ama rakip takımda bir tebriği hak etmiş olduğu düşüncesindeyim” diye konuştu.

Futbolcularından memnun olduğunu belirtmekte olan Vitor Pereira, “En önemli olan durum ise burada, benim her futbolcumdan memnun olmamdır. Her oyuncumun göstermiş olduğu performanstan memnun durumdayım, buna Diego da dahildir. Taraftarımıza ve oyuncularımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Taraftarlarımız harika atmosferi yaşattılar tekrar. Bu takımda gerçekten mutluyum” diye ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.