Dolar 32,5993
Euro 34,7973
Altın 2.495,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 21°C

FATİH İLKOKULDAN AĞAÇ DİKME ŞENLİĞİ

”Meşe Ağacı Yetiştirme ”projesi kapsamında Fatih İlkokulu, Ayancık TEMA,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ayancık Belediyesi işbirliğinde yürütülen etkinlikte meşe fidanları toprakla buluşturuldu.

FATİH İLKOKULDAN AĞAÇ DİKME ŞENLİĞİ
27 Mayıs 2022 17:46

”Meşe Ağacı Yetiştirme ”projesi kapsamında Fatih İlkokulu, Ayancık TEMA,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ayancık Belediyesi işbirliğinde yürütülen etkinlikte meşe fidanları toprakla buluşturuldu.

Fatih ilkokulu Tema gönüllüsü öğretmenleri Nilay OKUYUCU ve Erhan ÇELEM in Ayancık TEMA ile birlikte ” Tohumdan Fidana ,Fidandan Ağaca” sloganı ile yürütülen ”Meşe Ağacı Yetiştirme’ Projesi ağaç dikme şenliği ile sona erdi

Proje koordinatörü sınıf öğretmeni Nilay OKUYUCU; Fatih İlkokulu 2/A ve 2/C sınıflarındaki öğrencilerimiz, okul ortamında Kasım ayında saksılara diktiğimiz meşe palamutlarının ,günlük bakımlarını yaparak meşe fidanları haline getirdiler. Bu günde yetiştirdiğimiz meşe fidanlarını ağaç dikme şenliği ile toprakla buluşturduk. Öğrencilerimizde doğa sevgisi farkındalığı oluşturmaya çalıştık .Dedi.

Ayancık TEMA nın sağladığı meşe palamutları ,Fatih İlkokulu öğrencilerinin ellerinde fidan olarak ,Ayancık Belediyesinin katkıları ile Denizciler Mahallesinde belirlenen alanlara dikildi.Ağaç dikme şenliği velilerin hazırladıkları piknik etkinliği ve öğrencilerin çevre temizliği faaliyetleri ile sona erdi.

Fatih İlkokulu sınıf Öğretmeni Erhan ÇELEM:Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza çok önemli görevler düşüyor.Öğrencilerimizi küresel ısınma, iklim değişikliği, deniz kirliliği, hava kirliliği, toprak kirliliği, yenilenebilir enerji ve geri dönüşüm konularında bilgilendiriyoruz. Yeşili seven, çevresine ve doğaya saygılı gençler yetiştirmeye çalışıyoruz. Onlar, doğaya ne kadar saygılı ve özenli davranırsa doğada onlara gelecek zamanda minnetini göstererek yeşil bir gelecek bırakacaktır.Dedi.

Okul müdürü Zeki AKIN ise;Öğrencilerimize bu etkinlik ile ağaç sevgisi,doğayı koruma bilinci kazandırmayı hedefledik.Proje ortaklarımız Ayancık TEMA temsilcimiz sayın Öznur YILMAZ ,Ayancık Belediye Başkanımız sayın Hayrettin KAYA ve proje yürütücüleri değerli öğretmenlerimiz sayın NİLAY OKUYUCU ve sayın Erhan ÇELEM’e ayrıca her faaliyetlerimize destek veren saygıdeğer velilerimize Teşekkür ediyoruz. ” dedi.

FATİH İLKOKULDAN AĞAÇ DİKME ŞENLİĞİ FATİH İLKOKULDAN AĞAÇ DİKME ŞENLİĞİ FATİH İLKOKULDAN AĞAÇ DİKME ŞENLİĞİ FATİH İLKOKULDAN AĞAÇ DİKME ŞENLİĞİ FATİH İLKOKULDAN AĞAÇ DİKME ŞENLİĞİ FATİH İLKOKULDAN AĞAÇ DİKME ŞENLİĞİ FATİH İLKOKULDAN AĞAÇ DİKME ŞENLİĞİ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.