Dolar 32,5826
Euro 34,8334
Altın 2.417,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Facebook’ta Bir Ülke Nüfusu Kadar Üye Var! Hedef 5 Milyar

Birçok ülke nüfusundan daha fazla üyeye sahip olan Facebook, 2030 yılı için kendine hedef koydu. 7 Milyar olan dünya nüfusu kadar kendine hedef koyan Facebook 2030’da 5 milyar üyeye ulaşmak istediklerini açıkladı.

Facebook’ta Bir Ülke Nüfusu Kadar Üye Var! Hedef 5 Milyar
7 Şubat 2016 16:09

Birçok ülke nüfusundan daha fazla üyeye sahip olan Facebook, 2030 yılı için kendine hedef koydu. 7 Milyar olan dünya nüfusu kadar kendine hedef koyan Facebook 2030’da 5 milyar üyeye ulaşmak istediklerini açıkladı.

Mark Zuckerberg’in kurucusu olduğu Facebook 12 yaşına girdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Mark Zuckerberg Facebook kullanıcı sayısı için hedeflerinin olduğunu belirtti.

Facebook’un babası Zuckerberg açıkladı 2030’a kadar kullanıcı sayısı 5 milyar olacak… 12 yaşına basan Facebook kendi rekorunu nerelere getirecek? Mark Zuckerberg bugün Facebook kullanıcı sayısına ilişkin hedefleriyle ilgili bir açıklamada bulunurken, rekor hedefinin açıklanması sonrasında bu hedefin kırılıp, kırılamayacağı konuşulanlar arasında.

12 yaşına basan Facebook kendi rekorunu nerelere getirecek? Mark Zuckerberg bugün Facebook kullanıcı sayısına ilişkin hedefleriyle ilgili bir açıklamada bulunurken, rekor hedefinin açıklanması sonrasında bu hedefin kırılıp, kırılamayacağı konuşulanlar arasında.

Sosyal ağların babası durumunda, dünya devi facebook için bugün önemli bir gün. Doğum günü çocuğu Facebook gelecek hedeflerini en anlamlı günde kurucusu Mark Zuckerberg tarafından açıklandı. Çünkü sosyal ağ bugün 12. yaşını kutluyor. Bu önemli günü duyurdukları Arkadaşlık Günü ile kutlayan sosyal ağın CEO’su Mark Zuckerberg kutlama etkinliğinde hedeflerle ilgili bir açıklama yapması şu sıralarada teknoloji gündemine damga vurmuş durumda.

USA Today’in haberine göre Mark Zuckerberg, 2030 yılında 5 milyar kullanıcıya ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Bu 2030 yılında tüm dünyadaki insanların %60’ının Facebook kullanacağı anlamına geliyor. Çünkü 2030’da insan nüfusunun 8.5 milyara ulaşması bekleniyor.

Mark Zuckerberg yaptığı konuşmada, “Herkesi birbirine bağlamak istiyoruz, bunun için de tüm dünyadaki hükümetlerle ve farklı şirketlerle partnerlik anlaşması yapacağız” dedi.

Halihazırda Afrika’ya internet getirmek için uğraşan Facebook, Internet.org projesiyle birçok ülkede yeni Facebook kullanıcısı kazanmayı başarmıştı. Ne dersiniz, Facebook bu büyük hedefine ulaşabilir mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.