Dolar 32,5113
Euro 34,9470
Altın 2.435,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Erfelek Tatlıca Şelaleri’ni de sel vurdu!

11 Ağustos 2021’de Ayancık’ta sel afeti yaşanırken Erfelek’te de etkili olan sağanak yağış nedeniyle Şelale yolu üzerinde sel felaketi yaşandı.

Erfelek Tatlıca Şelaleri’ni de sel vurdu!
9 Eylül 2021 17:34
11 Ağustos 2021’de Ayancık’ta sel afeti yaşanırken Erfelek’te de etkili olan sağanak yağış nedeniyle Şelale yolu üzerinde sel felaketi yaşandı.
Erfelek’te iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan Erfelek Tatlıca Şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor.
Tarım ve Orman Bakanlığınca 2011 yılında tabiat parkı ilan edilen 720 dekarlık alana sahip Erfelek Tatlıca Şelaleleri 11 Ağustos günü yağan sağanak yağışının ardından büyük hasar gördü.
BAŞKAN UZUN İNCELEMELERDE BULUNDU
Erfelek Tatlıca Şelale yolu üzerinde bulunan balık restaurantında ve şelale çevresindeki mesire alanında büyük hasar oluştu. Erfelek Belediye Başkanı Mehmet UZUN Erfelek Tatlıca Şelaleleri’nde incelemelerde bulunurken “İlçe merkezi ve mahallelerimizde yağmurun sebep olduğu büyük bir bir sorun olmamıştır. Yaşanan küçük sorunlarımıza hemen müdahale ettik. Yağış şelale yolu üzerinde etkili olduğu için bu bölgeye zarar vermiştir. Erfelek Belediyesi olarak sahada çalışmalarımız devam etmektedir. Selden ötürü şelale yolu geçici bir süre ziyarete kapatılmıştır. İşletme sahipleri Şükrü ŞENTÜRK ve Ömer BOZKURT’a selden etkilenen Ayancık ve Türkeli ilçelerimize ve tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi. Türkan KARABAŞ
Erfelek Tatlıca Şelaleri'ni de sel vurdu! Erfelek Tatlıca Şelaleri'ni de sel vurdu! Erfelek Tatlıca Şelaleri'ni de sel vurdu!
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.