Dolar 32,5124
Euro 34,5835
Altın 2.494,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 15°C

Engin Altay elini öperek uğurladı

Başkanvekili Bahçekapılı veda etti, Altay elini öperek uğurladı

Engin Altay elini öperek uğurladı
25 Mart 2015 11:57

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, kendisinin yönettiği 24. dönemin son oturumunda veda konuşması yaptı, kürsüden inerek milletvekilleri ile vedalaştı. Vedalaşma sırasında CHP Grup Başkanvekili Sinop Milletvekili Engin Altay Bahçekapılı’nın elini öptü.

 

Bahçekapılı, ilk önce MHP'li Yusuf Halaçoğlu ile sarılarak vedalaştı. Daha sonra CHP'li milletvekilleri ile vedalaşan Bahçekapılı, tokalaşmak için elini CHP'li Engin Altay'a uzattı. Bahçekapılı ile önce tokalaşan Altay, daha sonra Bahçekapılı'nın elini alnına götürmeden öptü.

 

Veda konuşması

24. dönemin son Başkanlık Divanı nöbetini tamamlayan Meclis Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, oturumun son işlemini yaptıktan sonra bir veda konuşması yaptı.

 

Tartıştığımız, güldüğümüz zamanlar oldu

Bu dönem içinde bir daha kürsüye çıkmayacağını söyleyen Bahçekapılı, "24. dönemin bitmesine çok az kaldı. Muhtemelen bende bu dönem artık kürsüye çıkmayabilirim. 24. dönem hepimizin çok üzüldüğü, çok sinirlendiği, zaman zaman da çok güldüğümüz anlar oldu. Dostluklar ve arkadaşlıklar kurduk. Bu dönemde hayatını kaybeden milletvekili arkadaşlarıma Allah'tan rahmet diliyorum, hasta olan milletvekili arkadaşlarıma Allah'tan şifa diliyorum. Ben kırdıysam sizleri kastım olmadığını kabul etmenizi istiyorum. Hakkımı hepinize helal ediyorum. Hepinizin yolu açık olsun, 25. dönemde buluşmak üzere." dedi.

 

Halaçoğlu ile sarıldı

Oturumu kapattıktan sonra Başkanlık Divanından Genel Kurul salonuna inen Bahçekapılı, ilk önce MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu ile sarılarak vedalaştı.

 

Romantik veda

Daha sonra CHP'li milletvekilleri ile vedalaşan Bahçekapılı, tokalaşmak için elini CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'a uzattı. Bahçekapılı ile önce tokalaşan Altan, daha sonra Bahçekapılı'nın elini alnına götürmeden öptü.

 

AK Partili milletvekilleri ile de vedalaşan Bahçekapılı, Başkanlık Divanı önünde muhalefet ve iktidar milletvekilleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Kaynak: Vitrin Haber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.