Dolar 32,3277
Euro 35,1006
Altın 2.305,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Engelliler Araçlarına Kavuştu

Boyabat Belediyesi, ihtiyaç sahibi 10 engelli vatandaşa akülü tekerlikli sandalye hediye etti.

Engelliler Araçlarına Kavuştu
Aslan Özdemir
12 Ocak 2013 10:49

Engellilere yönelik destek çalışmalarını sürdüren Boyabat Belediyesi, çalışmalarını bir halka daha genişleterek ihtiyaç sahibi 10 engelli vatandaşa akülü tekerlikli sandalye hediye etti.

Hayrettin Kaya

Boyabat Belediyesi Basın-Halkla İlişkiler Bürosundan yapılan açıklamada; “Belediyemiz tarafından engelli vatandaşlarımızın günlük hayatlarını kolaylaştırmak ve onları toplum içerisinde daha faal hale getirmek amacı ile Belediyemizce ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen 10 engelli vatandaşımıza 10.01.2012 itibariyle akülü tekerlekli sandalye dağıtımı yapılmıştır. 'Engelleri birlikte aşalım' adını vermiş olduğumuz kampanyamız kapsamında bir yıl içerisinde 40 adet akülü ve 10 adet aküsüz tekerlekli sandalye olmak üzere toplam da 50 adet tekerlekli sandalye dağıtımı yapılmıştır. Engelli doğmuş ya da sonradan engelli olmuş insanlarımızın ihtiyacını gidermenin sosyal bir sorumluluk görevi olduğu bilincindeyiz. Bu şiarla çalışmalarımızı sürdüyoruz” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.