Dolar 32,3425
Euro 35,1086
Altın 2.309,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Emre Altuğ, Çağla Şikel için bakın neler söyledi

Kısa bir süre önce ayrılık kararı alan Çağla Şikel ve Emre Altuğ, birbirlerini umursamaz açıklamalarda bulunuyorlar.

Emre Altuğ, Çağla Şikel için bakın neler söyledi
Aslan Özdemir
18 Ocak 2016 17:50

Kısa bir süre önce ayrılık kararı alan Çağla Şikel ve Emre Altuğ, birbirlerini umursamaz açıklamalarda bulunuyorlar.

Hayrettin Kaya

Çağla Şikel’in geçtiğimiz günlerde “Evlenmeden çocuk yapabilirim” açıklamasına eski eşi Emre Altuğ’dan açıklama geldi.

Ünlü şarkıcı Emre Altuğ; “Biz ayrıldık, ben karışamam” dedi.

Ünlü şarkıcı, ayrıldığı eşi Çağla Şikel’in yeni albümüne sosyal medya’dan destek vermesi ile ilgili konuştu. İşte detaylar…

Bir alışveriş merkezi çıkışında görüntülenen ünlü şarkıcı Emre Altuğ, Şikel’in bu hareketinin kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.

Altuğ, “Dokunduğun Gibi” şarkısının klibini Instagram hesabında takipçileri ile paylaşan Şikel için, “Sağ olsun paylaşıyor. O da beğenmiş demek ki. Oldukça da yüksek takipçisi var. Beni mutlu etti.” dedi.

Ünlü şarkıcı Emre Altuğ, ünlü mankenin basına yansıyan “Evlenmeden çocuk yapabilirim” açıklamasının hatırlatılması üzerine ise; “Biz ayrıldık. Ben karışamam. Ama orada bir hata var. Çocuk yaparım değil, çocuk kokusunu özledim demiş. Bu onun bileceği bir iş tabii.” şeklinde açıklama yaptı.

Çağla Şikel Kimdir?

2 Ocak 1979 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Şikel’in annesi Ardahanlıdır. Babası ise; Karslı Azerbaycan Türkleri’ndendir.

Meslek hayatına model olarak başlayan Şikel, oyunculuk ve sunuculuk da yapmıştır.

Çağla Şikel, eğitim hayatına İstanbul’da 1985 – 1989 tarihleri arasında Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu ile başlamış ve ilkokul 4. sınıftan itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda bale eğitimi almıştır. İlkokulu bitirdikten sonra 1990 – 1993 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Ortaokul eğitimini tamamlamıştır. 1993-1996 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Lise öğrenimini bitirip, ardından 1997-1999 Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Lisans eğitimi almış ve 1999 senesinde mezun olmuştur.

Şikel, 1997 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci oldu. Sonrasında katıldığı Seyşel Adaları’nda yapılan Miss World 97 güzellik yarışması ile Dünya dördüncüsü yani Avrupa Güzeli ( Europe’s Queen Of Beauty ) ödülünü aldı. 1997 – 2003 tarihleri arasında Fransa, ABD, Almanya, Çin, Rusya, Yunanistan, İsviçre ve Mısır’da defilelere çıkmıştır.

2004 yılında Cennet Mahallesi’nde ve 2008’de Görgüsüzler dizisinde oynadı.

Çağla Şikel, ünlü şarkıcı Emre Altuğ ile 10 Ağustos 2008 tarihinde evlendi. Bu evliliklerinden iki erkek çocuğu sahibi oldular. Ünlü çift, 12 Ocak 2015 tarihinde boşandı.

Emre Altuğ Kimdir?

Tam adı, Niyazi Emre Altuğ olan ünlü sanatçı Altuğ, 14 Nisan 1970 tarihinde İstanbul’da doğdu.

Lise hayatında babasının ticaret sevdası yüzünden Şişli Terakki Lisesi’nde 1 yıl sınıf tekrarı yaptı. Sanat hayatına lisede kızlarla iyi iletişim kurmak için gitar çalarak başladığını söyleyen Altuğ liseden sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü’nde devam etti.

1990’larda, Sezen Aksu, Nilüfer, Sertab Erener, Levent Yüksel gibi şarkıcılara vokalistlik yapmaya başladı. Bu esnada da tiyatrodan uzak kalmadan 3 sezon boyunca Haldun Dormen tiyatrosu’nda oyunlarda rol aldı.

1999’da çıkardığı ilk albümü İbret-i Alem’in 1 buçuk yıl öncesine kadar albüm yapma fikrini aklından bile geçirmedi. En büyük isteği oyunculuk olan Altuğ müzikte de başarıyı yakalayınca ikisini bir arada yürütmeye karar verdi.

2000 sezonunda, başrollerde Perihan Savaş, Selçuk Yöntem, Bülent Kayabaş, Nilgün Belgün’ün yer aldığı “Bir Kış Öyküsü” adlı müzikalde, “Ağaçlar Ayakta Ölür”, “Halk Çocuğu” gibi TV filmlerinde “Kolay Para”, “Eve Giden Yol 1914” adlı sinema filmlerinde, “Tatlı Hayat”, “Lise Defteri” ve “Sensiz Olmuyor” isimli dizilerde rol aldı.

Bu arada müziği de ihmal etmeyen sanatçı ocak 2003’te 2. albümü Sıcak’ı piyasa çıkardı. Çok geçmeden 3. albümü Dudak Dudağa izledi. 2005 Yılında oynadığı dizinin jenerik müziği ve bir Selami Şahin parçası olan parçayla çıkardığı Sensiz Olmuyor adlı single albümünün bütün gelirlerini Baba Beni Okula Gönder kampanyasına bağışladı.

Kişiye Özel’i 2 Haziran 2007 tarihinde piyasaya çıkaran Altuğ müzikal etkinlikleri ve oyunculuk kariyerini sürdürmektedir. 10 Mayıs 2010 ise Emre Altuğ’dan adlı Maxi Single albümünü çıkarmıştır, 7 Haziran 2011 ise Zil adlı albümü piyasaya çıkmıştır.

Ünlü sanatçı Altuğ, 10 Ağustos 2008 tarihinde Çağla Şikel ile evlendi. Bu evliliklerinden iki erkek çocukları oldu. Ünlü çift, 12 Ocak 2015 tarihinde boşandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.